Office 365 med UNI-Login til skoler

Spørg en skole, du kender!
Hent Officepakke
Login – Office 365

Drømmer I om en smart måde at samarbejde i Office-dokumenter på? Office 365 tilbyder Office-pakken med Word, Excel, PowerPoint mv. online til alle på skolen. 

Arbejd live i det samme dokument og slip for at printe eller down- og uploade, når I skal arbejde sammen.

Hent infoark om Office 365 til skoler her.

Bestil Office 365

Ring 4358 4575
og få et tilbud

Hvad er Office 365?

Office 365 er Microsofts bud på en cloudløsning til skoler og virksomheder. Office 365 pakken indeholder onlineudgaver af de klassiske Microsoft programmer Word, Excel og Powerpoint tillige med Outlook og Sharepoint. Til Education tilbyder OneDrive endvidere ubegrænset lagerplads til den enkelte bruger.

En cloudløsning baseret på Office 365 kan etableres med eller uden integration af Microsofts Officepakke. Uden Officepakken vil Office 365 fungere som en ren online løsning, hvor elever og lærere frit kan benytte de begrænsede onlineudgaver af programmerne. Til gengæld er disse programmer stærke når det kommer til at samarbejde i et dokument i realtid. (Se illustration øverst på siden).

OneNote online notesbog

OneNote Class Notebook følger med Office 365 for education og fungerer som et personligt arbejdsområde, der kan ses fra alle enheder, online eller offline.

Tingene kan samles og gemmes automatisk. Det er nemt at samarbejde og søge dokumenter frem.

 

Læs mere om OneNote-klassenotesbogen

Læs om Office 365 versus Google G Suite
Microsoft Licenser til Skoler