Office 365 til skoler – Gratis Officepakke – Uni-login2018-08-08T12:32:07+00:00

Office 365 til skoler

Office 365 til skoler og virksomheder er Microsofts komplette cloudpakke med understøttelse af den kendte Officepakke. På Office 365-portalen får elever og lærere tillige med øvrige ansatte på skolen sit eget skrivebord i skyen med alsidige onlineværktøjer. Kontakt SkoleIT, og hør mere om Office 365 og Officepakker til skoler.

Hent SkoleITs Produktspecifikationer

Hvad er Office 365 til skoler?

Office 365 er Microsofts bud en cloudløsning til skoler og virksomheder. Office 365 pakken indeholder onlineudgaver af de klassiske Microsoft programmer Word, Excel og Powerpoint tillige med Outlook og Sharepoint. Til Education tilbyder OneDrive endvidere ubegrænset lagerplads til den enkelte bruger.

En cloudløsning baseret på Office 365 kan etableres med eller uden integration af Microsofts Officepakke. Uden Officepakken vil Office 365 fungere som en ren online løsning hvor elever og lærere frit kan benytte de lidt begrænsede onlineudgaver af programmerne. Til gengæld er disse programmer stærke når det kommer til at samarbejde i et dokument i realtid. (Se øverst på siden).

OneNote online notesbog

OneNote Class Notebook følger med Office 365 for education og fungerer som et personligt arbejdsområde, der kan ses fra alle enheder, online eller offline.

Tingene kan samles og gemmes automatisk. Det er nemt at samarbejde og søge dokumenter frem.

 

Læs mere om OneNote-klassenotesbogen