Office 365 til skoler – Gratis Officepakke – Uni-login 2018-02-07T13:37:31+00:00

Office 365 til skoler – Giv Gratis Officepakke til ansatte og elever

Office 365 til skoler og virksomheder er Microsofts komplette cloudpakke med understøttelse af den kendte Officepakke. På Office 365-portalen får elever og lærere tillige med øvrige ansatte på skolen sit eget skrivebord i skyen med alsidige onlineværktøjer. Kontakt SkoleIT, og hør mere om Office 365 og Officepakker til skoler.

Gratis Officepakker til ansatte og elever forudsætter en Microsoft Office Pro Plus-lejeaftale for skoler (Academic).

Hent SkoleITs Produktspecifikationer

Hvad er Office 365 til skoler?

Office 365 er Microsofts bud en cloudløsning til skoler og virksomheder. Office 365 pakken indeholder onlineudgaver af de klassiske Microsoft programmer Word, Excel og Powerpoint tillige med Outlook og Sharepoint. Til Education tilbyder OneDrive endvidere ubegrænset lagerplads til den enkelte bruger.

En cloudløsning baseret på Office 365 kan etableres med eller uden integration af Microsofts Officepakke. Uden Officepakken vil Office 365 fungere som en ren online løsning hvor elever og lærere frit kan benytte de lidt begrænsede onlineudgaver af programmerne. Til gengæld er disse programmer stærke når det kommer til at samarbejde i et dokument i realtid. (Se øverst på siden).

OneNote Class Notebook

Onenote Class Notebook følger med Office 365 for education og tilføjer et såkaldt classroom management værktøj til Office 365 skyen.

Med OneNote-klassenotesbøger har hver elev et personligt arbejdsområde, et indholdsbibliotek til uddelingskopier og et samarbejdsområde til lektioner og kreative aktiviteter.

.