SkoleIT Holdet

Et stærkt hold, der brænder for skolerne

Mød en god blandet flok af 31 mennesker, som står klar til at hjælpe jeres skole. 

Nogle sidder ved frontlinjen i IT-supporten. Andre arbejder for at programmere og udvikle løsninger skræddersyet til skoler. Nogle af os ved noget om pædagogik, IT-sikkerhed eller GDPR, mens andre er kloge på kommunikation, undervisning og kurser.  

Og så må vi selvfølgelig ikke glemme dem, som holder kontoret kørende med mad, rengøring og styr på kabelkasserne. 

De fleste i flokken er selv vokset op som børn af friskoler eller privatskoler eller har slået ungdommens folder på en efterskole, højskole eller i foreningsdanmark. 

Fælles for os er, at vi uanset baggrund brænder for at give de frie skoler de bedste vilkår.

Ledelse, medejere og direktion

Allan Aaby Rabjerg
Projektstyring og salg

Allan har en lærerfaglig baggrund. Optaget af virksomhedskultur og de frie skolers projekt værdsætter han mødet med både skole-mennesker og samarbejdspartnere. 

Udøvende forelsket i mennesker, musik, historien og den danske sangtradition.

Allan er en den ene halvdel af salgsgruppen og det er desuden ham du møder, hvis du bestiller et af vores introduktionskurser.

Martin Ø. Andersen
Økonomi og udvikling

Martin har en fortid som professionel volleyball træner og er uddannet fra Aarhus Universitet inden for fysik og nanoteknologi.

Kritisk feinsmecker inden for specialøl og fritidsdykker.

Martin Hejlskov Thomsen
Rådgivning og salg

Martin Thomsen er den ene halvdel af salgsgruppen, men du kender ham måske også fra hans store indsats i supporten.

Martin har været en del af SkoleIT helt tilbage fra 2010, hvor han afsluttede sit efterskoleophold på Vesterbølle Efterskole, SkoleIT’s arnested. 

I dag har Martin en kandidat i Statskundskab fra Aarhus Universitet og kan desuden som eneste på holdet udbrede sig filantropisk med sine erfaringer fra Silicon Valley, fra sin tid på den danske ambassade:)

Martin er kendt som et opmærksomt lyttende, respektfuldt og dannet væsen. Desuden aktiv inden for de højere lag af KFUM og KFUK.

Mennesker du slet ikke vil undvære…

Support, drift og udvikling

Svend Emil Mosbæk
Support (Anfører på Support-holdet)

Svend Emil svæver over vandene, lytter på vandrørene og holder sig opdateret for at koordinere indsatsen i supporten. Han står for oplæring af nye folk, vejleder i god tone og meget mere alt imens han opretholder det sort bælte i supporten og hjælpe nye skoler på Hosted Kontor.

Svend Emil er indbegrebet af præcision i tanke og refleksion – alt sker på et fundament af viden og et hav af tålmodighed.

Svend Emil er ekspert i relationen mellem bruger og teknik. Han har en Master i Medialogi fra Aalborg Universitet med speciale i interaktionsdesign.

Elsket familiefar, nøjsomt ordensmenneske og top kompetent blandt kontorets hjemmebagere.

Katrine Hviid
Support og projekt

Du kender Katrine som den altid hjælpsomme og lattermilde røst fra supporten. Når hun ikke taler i telefon sørger hun for fremdrift i projektafdelingen og holder samtidig styr på at skolernes licenser altid fornys til tiden.


Katrine har studeret i sydtyskland og har en kandidat fra Aarhus Business and Social School of Science i kommunikation og organisation.

Katrine er en dedikeret floorballspiller, belæst og kulturel interesseret. Eksperimenterer med succes i sit køkken til glæde for både familie og kollegaer.

Simon Aaen Jakobsen
Support (Netværksspecialist)

Simon er den ledende og ikke mindst rejsende del af netværksholdet. Med en optimistisk tilgang og nordjysk humor sørger Simon for, at sagerne bliver løst sammen med en kyndig vejledning og en lun afslutningsbemærkning.

Simon har en kandidat i informationsteknologi fra Aalborg Universitet. Med hænderne godt skruet på ved han at den gamle Honda Amigo-knallert altid er udrykningsklar.

Desuden udforskende i kaffens mysterier med kontakter langt ind i det nordjyske fiskeri imperium.

Anders Lykke Gade
Support, drift og udvikling

Klar i sit sigte og undersøgende i sine analyser er Anders en erfaren udvikler og supporter med et bredt værktøjsbælte. Anders tilskrives æren og har det daglige ansvar for vores mangefacetterede printløsning.

Anders har en kandidat i IT og Kommunikation fra Aarhus Universitet

Alsidighed og undren er stikord for interessen for bøger, programmering, musikkens mere sjældne stilarter og cider-brygning. 

Rødder i vestjysk bagland, og frekventerer nu de østjyske golfdrag.

Nikolai Steuernagel
Support og sikkerhed

Du kender Nikolai som en hjælpsom og præcis mand i supporten. Men det er kun halvdelen. Nikolai arbejder løbende på at sikre at vi med vores løsninger og daglige procedurer lever op til tidens sikkerhedskrav.

Nikolai har en baggrund som IT-teknolog med speciale inden for IT-sikkerhed.

Har en fortid som dødbringende e-sporter, er inkarneret RuneScape-fan og bærer glorværdigt førertrøjen i kreative memes.

Mikkel Hintz
Support, drift og udvikling

Mikkel er et musikalsk og passioneret menneske som er optaget af teknik og kunsten at sprede god energi omkring sig. Du møder ham når du ringer ind for at få hjælp, ikke mindst når det kommer til print.

Mikkel har en kandidat i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. 

Musikalsk festivalgænger på Roskilde Festival og lidenskabelig pizzabager i pagt med livet i den frie natur

Johan Pedersen
Support, drift og udvikling

Du møder Johan på telefonen dedikeret til supportarbejdet og med en særlig viden om netværk. 

Som en flittig og lærenem ung mand går han engageret til interessante udfordringer såvel som langstrakte rutineopgaver og vækker med god grund tillid i sit møde med skoler og kollegaer.

Johan er til hi-fi (rimer på wi-fi) – gerne i form af helstøbte Toto-klassikere fra før verden gik af lave.

Johan læser en kombineret Datatekniker/EUX og har viet tiden under uddannelsens mange og lange praktikperioder til SkoleIT.

Jonas Skov Laursen
Support

Jonas er et vidende og elskværdigt menneske på supportholdet. Med en bred arbejdserfaring fra udlandet er han trådt frimodigt ind som elev og er med stor ihærdighed i gang med en uddannelse som IT-supporter. 

Som et berejst menneske med en kulinarisk nysgerrighed og en fascination af antropologiens mysterier er Jonas optaget af det kulturelle møde og begår sig på både kinesisk og polsk.

Frederik Frier Leth
Support (Datateknikerelev)

Frederik er en vågen og pligtopfyldende ung mand med et godt kompas. Du træffer ham i supporten, når du ringer ind.

Altid hjælpsom og med en naturlig undren går han frimodigt til dagens opgaver og udfordringer.

Frederik læser en kombineret Datatekniker/EUX og er disciplineret spiller hos Viby Basket. 

Adan Cabdi Cabdiraxman
Support (Datateknikerelev)

Adan er en stræbsom ung mand på vej mod noget stort. Du møder ham på supporttelefonen.

Med et erklæret mål om at gøre det gode suger han viden og indtryk til sig som udfoldes hjælpsomt og høfligt så du kan føle dig godt hjulpet, når du ringer.

Adan læser en kombineret Datatekniker/EUX.

Formen er tip top, lytter til hip hop, 
game’r den Playstation 5, 
han styrer hele vejen hjem

Jens Christian Pilgaard Holm-Salomonsen
Support

Jens Christian er IT-supporter dannet af interessen for teknik og computere helt tilbage fra Cd-rommens tidligste dage.

Han deler glad og gerne sin solide erfaring med IT, hver gang du har brug for en hånd.

Jens Christian er familiefar med en forkærlighed for brætspil og hygge, men der bliver også tid til at bakke op om FC Midtjyllands kampe og et battle World of Warcraft.

Jens Christian er uddannet IT-supporter fra Århus Tech, og drives af en lyst til at hjælpe mennesker omkring sig.

Martin Larsen Møller
Drift og udvikling

Martin afprøver og udvikler nye ideer, inden de slipper igennem nåleøjet og bliver til en del af vores produktportefølje. De eksisterende løsningers potentiale for optimering vurderes løbende og forbedringer implementeres systematisk. På den måde sikres en perfekt balance mellem ydelse, stabilitet og kost-effektivitet.

Martin er uddannet på AspIT i Århus med speciale inden for teknik og visualisering.

Martin holder af teknomusikkens metrik og respekteres højt for sit rolige, velorienterede og dannede møde med sin omverden.

Anders Berggreen
Udvikling

Anders er et dannet menneske, velbevandret i den danske sangskat og med et beundringsværdigt kulturhistorisk bagkatalog. 

Med en sirlig ordenssans arbejder han for at computere med SkoleIT Laptops er velsmurte og klar til brug hver eneste dag. 

Anders der har en længere fortid inden for FDF, helliger sig i dag kaktus- og chilidyrkningens kunst og tryller de skønneste kryddersnapse.

Som en sand gentleman løfter Anders på hatten til afsked.

Morten Vittrup
Udvikling

Morten er manden, der sørger for at elever og ansatte altid kan logge på de forskellige løsninger. Med sin store ekspertise inden for Google Workspace og Office 365 er han optaget af at fintune portalerne i forhold til både sikkerhed og brugervenlighed. 

Morten er uddannet lærer med en kandidat i medievidenskab fra Aarhus Universitet. 

Passioneret Harry Potter-fan og velfortjent strandløve på fjerne eksotiske strande uden for sæsonen qua sin store indsats, når andre holder fri.

Jonas Schou Søndergård
Projekt

Du kender Katrine som den altid hjælpsomme og lattermilde røst fra supporten. Når hun ikke taler i telefon sørger hun for fremdrift i projektafdelingen og holder samtidig styr på at skolernes licenser altid fornys til tiden.

 

Katrine har studeret i sydtyskland og har en kandidat fra Aarhus Business and Social School of Science i kommunikation og organisation.

 

Katrine er en dedikeret floorballspiller, belæst og kulturel interesseret. Eksperimenterer med succes i sit køkken til glæde for både familie og kollegaer.

Thomas Bernsbo Iversen
Drift og udvikling

Du kender Katrine som den altid hjælpsomme og lattermilde røst fra supporten. Når hun ikke taler i telefon sørger hun for fremdrift i projektafdelingen og holder samtidig styr på at skolernes licenser altid fornys til tiden.

 

Katrine har studeret i sydtyskland og har en kandidat fra Aarhus Business and Social School of Science i kommunikation og organisation.

 

Katrine er en dedikeret floorballspiller, belæst og kulturel interesseret. Eksperimenterer med succes i sit køkken til glæde for både familie og kollegaer.

Kommunikation

Økonomi

IT-didaktisk

Sara Dalsgaard Hatt
Kommunikation

Sara sætter ord og form på vores kommunikation.

Sara har en kandidat i kunsthistorie fra Aarhus Universitet og har samlet erfaring fra Finland, Tanzania og den amerikanske delstat Louisiana, hvor hun har arbejdet med børn og unge gennem kulturinstitutioner og frivilligt arbejde.

Sara kan bruge timer i genbrugsbutikker og sætter stor pris på spinning og sauna. 

Med et lysende øje for sine medmenneskers bedste sider efterlader Sara sig altid varme og godt humør.

Victor Leerbech Skousgaard
Design, grafik og layout

Victor er vores energiske mediegrafiker, som står for udviklingen af vores visuelle udtryk. På sin vej har Victor været forbi Klank Efterskole, hvor han blandt andet fandt stor interesse for cykelsporten. 

Talentet på enkeltstart afspejler Victors gåpåmod og vedholdenhed i arbejdet med det grafiske udtryk og tilegnelse af ny viden.

Kathrine Brinch Fisker
Økonomi

Kathrine sidder med bogholderiet. Med en struktureret ordenssans sørger hun for, at de kvartalsvise fakturaer bliver udarbejdet og kommer afsted til tiden.

Kathrine er Akademimerkonom og har en HD-R, stort gåpåmod og et skønt humør.

Desuden et kreativt menneske i håndens gerning med en skønlitterær nysgerrighed. 

Rebekka Kjær Fibiger
IT-didaktisk konsulent

Kathrine sidder med bogholderiet. Med en struktureret ordenssans sørger hun for, at de kvartalsvise fakturaer bliver udarbejdet og kommer afsted til tiden.

Kathrine er Akademimerkonom og har en HD-R, stort gåpåmod og et skønt humør.

Desuden et kreativt menneske i håndens gerning med en skønlitterær nysgerrighed. 

IT-didaktisk

Rebekka Kjær Fibiger
IT-didaktisk konsulent

Kathrine sidder med bogholderiet. Med en struktureret ordenssans sørger hun for, at de kvartalsvise fakturaer bliver udarbejdet og kommer afsted til tiden.

Kathrine er Akademimerkonom og har en HD-R, stort gåpåmod og et skønt humør.

Desuden et kreativt menneske i håndens gerning med en skønlitterær nysgerrighed.

Økonomi

Kathrine Brinch Fisker
Økonomi

Kathrine sidder med bogholderiet. Med en struktureret ordenssans sørger hun for, at de kvartalsvise fakturaer bliver udarbejdet og kommer afsted til tiden.

Kathrine er Akademimerkonom og har en HD-R, stort gåpåmod og et skønt humør.

Desuden et kreativt menneske i håndens gerning med en skønlitterær nysgerrighed.

TAP

Karen van Gogh
Madlavning og rengøring

Karen dækker det gedigne frokostbord til hele holdet med kolde og lune retter og altid smukke salater i årstidens farver. Duften fra køkkenet vækker sulten i god tid, før vi forventningsfuldt samles om måltidet.

Det er Karens ære, at vi SkoleIT’er strutter af sundhed, gulvene er nyvaskede og planterne livsaligt grønne.

Karen er et aktivt menneske, som hopper på cyklen i både sol og regn. Blandt hendes mange interesser er de mange kreative sysler. Karen går aldrig ned på maskiner når det kommer til at sy og strikke og så producerer hun kort til enhver lejlighed.

Og hvad angår efternavnet – ja det må du spørge hende om næste gang du kommer forbi til frokost eller en kop kaffe.

Tommy Brandt Hedegaard
IT montør og lagerstyring

Som det daglige håndværks mester, sørger Tommy stille for, at der er orden på hylderne, at tingene bliver ordnet og mennesker bliver set. 

Tommy har en baggrund som Miljø- og Naturteknolog.

Tommy er et berejst menneske med et forbilledligt livsmod. På sin vej har han tillagt sig en betydelig viden om film og musik og lært sig at lave smukke halskæder og puste nyt liv i gamle økser og lignende.

Programmering

Mikkel Finnerup Andreasen
Programmering

Mikkel er en hjørnesten i programmeringsafdelingen. Næst efter dansk er det foretrukne sprog C#, som bruges til at automatisere hverdagens rutiner, udfolde geniale ideer og eksperimentere med nye utopier.

Mikkel er uddannet datamatiker og forlod datalogi til glæde for os i SkoleIT og skoler i samarbejde.

Nysgerrig, varm og empatisk mand, der sætter pris på mad, eftertanke, tiden og samtalen.

Bastian Kjaer
Programmering

Med sit logiske overblik og musikalske refleksion tager Bastian programmering til nye højder i et godt fællesskab på Sprogrammeringsholdet.

Bastian har en baggrund på ASPIT Århus og var i tidernes morgen den første programmør på holdet. 

Autodidakt i japansk og trommeslager i flere orkestre på hjemstavnen syd for Odder.

Lasse Mikkelsen
Programmering

Lasse indgår talentfuldt på holdet af dygtige programmører, hvor han hver dag udfordrer elementerne og lægger hjørnestenene til nye SkoleIT-løsninger.

Har læst på uddannelserne elektroingeniør, datamatiker og datalogi og råder over et mindre museum af sjældne brætspil, som kommer til live til brætspilsaftener.

Lasses rolige og imødekommende kvaliteter komplementeres af en kærlighed til langhåret Heavy Metal. Han rejser gerne langt for en stor koncertoplevelser.

Simon Jakobsen
Programmering

Med sin faglige nysgerrighed er Simon trådt direkte på programmeringsholdet, både som front- og backend-mand.

Simon er et menneske med mange talenter og øje for sine omgivelser. Han er god med mursten og mørtel, holder af en tur på fodboldbanen og er uddannet Multimediedesigner.

Te-drikker i Zen på opdagelse i faglitteraturens yderkroge.

Morten Hermansen
Programmering

Mikkel er en hjørnesten i programmeringsafdelingen. Næst efter dansk er det foretrukne sprog C#, som bruges til at automatisere hverdagens rutiner, udfolde geniale ideer og eksperimentere med nye utopier.

Mikkel er uddannet datamatiker og forlod datalogi til glæde for os i SkoleIT og skoler i samarbejde.

Nysgerrig, varm og empatisk mand, der sætter pris på mad, eftertanke, tiden og samtalen.

Lennart Wagemans
Programmering

Med sit logiske overblik og musikalske refleksion tager Bastian programmering til nye højder i et godt fællesskab på Sprogrammeringsholdet.

Bastian har en baggrund på ASPIT Århus og var i tidernes morgen den første programmør på holdet. 

Autodidakt i japansk og trommeslager i flere orkestre på hjemstavnen syd for Odder.

Morten Johansen
Programmering

Lasse indgår talentfuldt på holdet af dygtige programmører, hvor han hver dag udfordrer elementerne og lægger hjørnestenene til nye SkoleIT-løsninger.

Har læst på uddannelserne elektroingeniør, datamatiker og datalogi og råder over et mindre museum af sjældne brætspil, som kommer til live til brætspilsaftener.

Lasses rolige og imødekommende kvaliteter komplementeres af en kærlighed til langhåret Heavy Metal. Han rejser gerne langt for en stor koncertoplevelser.