Adobe-licenser til skoler

Sæt kreativiteten i spil

Adobes programmer er populære digitale værktøjer til design, grafik, foto, film og  webudvikling. 

Vi hjælper med at vælge og administrere licenser

Når I vælger Adobe-licenser gennem SkoleIT hjælper vi med at finde de rette licensløsninger, jeres skole er berettiget til. Vi står for at tegne og håndtere jeres licenser, oprette Adobe-id’er og nedlægge brugerne, når elever og ansatte stopper på skolen. Har I spørgsmål, er vi klar til at hjælpe.

SkoleIT’s Single-Sign-On gør det let at bruge Adobes programmer og vi står klar til at hjælpe, hvis I har spørgsmål.

Hvad er Adobe-licenser?

Adobe-licenser giver dig adgang til at bruge Adobes forskellige programmer.

Hos SkoleIT kan du abonnere på Creative Cloud, som indeholder samtlige kreative apps fra Adobe eller udvælge enkelte apps som fx Photoshop, InDesign eller Illustrator.

Google G Suite giver os mulighed for at samarbejde om projekter og undervisning på nye kreative måder. Vi bruger det hver dag!

5 gode grunde til at vælge Adobe-licenser

Navngivne licenser

Navngivne licenser kan tildeles en specifik bruger. Licensen kan altid videregives fra en bruger til en anden i løbet af abonnementets løbetid. De navngivne Adobe licenser må installeres på alle brugerens enheder, men programmerne kan kun benyttes på en enhed ad gangen.

Enhedslicenser

Enhedslicenser kan kun benyttes på enheder, der er ejet af skolen. I praksis kan det være medarbejdercomputere eller deleenheder til ansatte eller elever.

Online ressourcer til arkiv og deling

Få 100 GB cloudlagring per licens. Gem, søg efter og del ressourcer i online biblioteker direkte fra Adobeprogrammer. Få adgang til grafik, ikoner, mønstre og andre designemner til brug i alle dine kreative projekter på Adobes kreative markedsplads.

Brug Single-Sign-on

Adobe’s licensregler kræver uanset licenstypen at elever og ansatte oprettes med et personligt Adobe-id. For at lette denne opgave ude på skolerne, tilbyder vi at håndtere brugeroprettelse og licenstildeling i sammenhæng med Unilogin. I praksis foregår det som Single-Sign-On i forbindelse med skolens Google Workspace eller Office 365.

Få licenser til Education priser​

Friskoler, Efterskoler, øvrige grundskoler, gymnasier og ungdomsuddannelser kan få glæde af en særlig fordelagtig K-12 education pris. Højskoler, kunstskoler og lignende uddannelsesinstitutioner kan gøre brug af Adobes education tilbud.

Få den fulde pakke med Creative Cloud All Apps

Få den fulde pakke med Creative Cloud All Apps

Creative Cloud er en samling med over 20 forskellige apps til foto, video, design og meget mere. 

I kan bruge alle værktøjerne fra Adobe fra både smartphone, tablet og computer.

Creative Cloud er en samling med over 20 forskellige apps til foto, video, design og meget mere. 

I kan bruge alle værktøjerne fra Adobe fra både smartphone, tablet og computer.

Photoshop

Rediger og manipuler dine billeder. Retoucher eller fjern genstande og tilføj nyt indhold fx effekter, animation og grafik.

InDesign

Det ideelle program til layout. Klargør udgivelser til tryk eller digital brug og skabe stilsikre og interaktive magasiner, bøger og dokumenter. 

Illustrator

Skab illustrationer og vectorgrafik, der kan skaleres op og ned i størrelse så dit design står knivskarpt på både plakater og mobilskærme.

Lightroom

Billedbehandling, når det er bedst. Udforsk selvstudier og få inspiration til programmets utallige funktioner med trin-for-trin-vejledninger, tips og tricks. 

Premiere Pro

Videoredigering og filmproduktion i absolut særklasse. Upload dine optagelser i alle filformater og leg med lyd, animationer og effekter i alt fra Youtube-videoer til spillefilm.

After effects

Giv liv til dine billeder og illustrationer og skab dine egne videoer eller små GIFs fra bunden. Der er uanede muligheder og kun fantasien sætter grænser.

Adobe XD

Værktøj til designprocesser og brugeroplevelser til web, apps og interaktive løsninger. I kan samarbejde live i programmet og skabe fælles indhold og stil.

...og meget mere!

Har du spørgsmål til andre apps og funktioner i Creative Cloud Ring gerne til os i SkoleIT på
43 58 45 75.

Specifikationer og spørgsmål

Hvad får I med Adobe-licenser?

Vejledning og fri support
Få en god vejledning om de forskellige licensmuligheder. Vi sørger for grundig introduktion så I kommer godt i gang med Adobe.

Single-Sign-On
Gør det nemt for elever og ansatte med en Single-Sign-On- løsning i forbindelse med SkoleIT Google Workspace eller Microsoft 365. Kontakt os og hør mere.

Adobe Spark
Giv gratis adgang til Adobe Spark og udstyr dine elever med grafiske værktøjer som kan bruges på mobile enheder.

Adobe Sign
GDPR overholdes let med Adobe Sign, og hele arbejdet med kontraktudfyldelse kan digitaliseres. 

Adgang til Mit SkoleIT
Både elever og ansatte har adgang til en fælles portal og startside med guides, genveje og brugeradministration til jeres løsninger hos SkoleIT.

Produkt- og forretningsbetingelser

Priser

Kontakt SkoleIT for at få en pris på Adobe licenser til jeres skole.

Læs også om