Om os

IT med rødder i den fri skole

Ideen til SkoleIT opstod i skoleåret 2005/2006, hvor Allan Rabjerg og Martin Andersen mødte hinanden som lærere og IT-ansvarlige på Vesterbølle Efterskole i Nordjylland. 

Interessen for IT og et fælles værdigods fra foreningsdanmark, høj- og efterskoler voksede til en mission om at skabe IT-løsninger, der skaber de bedste rammer for nærvær, undervisning og administration på de frie skoler. 

I dag samarbejder vi i SkoleIT med 174 friskoler, privatskoler, højskoler, efterskoler og frie fagskoler fra Bornholm til Skagen. 

Mød menneskerne bag SkoleIT

Vi ønsker at ansatte, skoler, kunder og samarbejdspartnere oplever SkoleIT som et levende fællesskab, hvor man altid kan få hjælp, vejledning og gode oplevelser.

Allan og Martin, Stiftere af SkoleIT

174 frie skoler

Vi samarbejder med mange forskellige typer frie skoler i hele landet. Måske er der nogen, I kender? Eller også kan det være, nogen minder om jer?

Mød skolerne her

Vil du med på holdet?

Drømmer du om at arbejde i spændingsfeltet mellem mennesker og teknologi? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Sådan søger du

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder tæt med menneskerne bag KOMiT, ViGGO, Skoleindkøb, Google, Cisco og mange flere om at give skolerne de bedste rammer.

Mød vores samarbejdspartnere

Lad os tale sammen!

Hos SkoleIT sætter vi stor pris på mødet og samtalen mellem mennesker. Derfor håber vi, du har lyst til at ringe, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om SkoleIT.

Kontakt os