Job hos SkoleIT

Er du vores nye kollega?

Vi er på udkig efter en dygtig projektleder til SkoleIT-holdet. Vil du arbejde med IT i tilknytning til de frie skoler, uddannelse og læring? Så læs vores stillingsopslag her:

Ambitiøs IT-projektleder

Send din ansøgning til [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad er SkoleIT?

SkoleIT er IT-afdeling for de frie skoler og dækker bredt i Danmark.

Alle værktøjer kan tilgås online fra smartphone, tablet og computer – uanset hvor du er og med samme brugernavn og password.

5 gode grunde til at arbejde hos SkoleIT

Sæt dit præg på fremtidens IT

SkoleIT er altid i bevægelse, og du er med til at udvikle nye intelligente løsninger, der passer til skolernes verden fx administration, udstyr og digitale værktøjer til hverdag og undervisning.

Bliv en del af SkoleIT familien

I SkoleIT byder vi hver især ind med vores evner, viden og personlighed. Vores fællesskab giver plads til både fordybelse og grineflip, når vi arbejder, samles om formiddagsbrødet eller synger højt fra Højskolesangbogen.

Karen laver lækker frokost

Du går glad og mæt fra frokostbordet, når Karen har stået for at tilberede og anrette brød, pålæg, varme retter og salater. To dage om ugen spiser vi i den fælles café, der har til huse i vores lokale kontorfællesskab.

Arbejd med det, du elsker

Banker dit hjerte for personlig kontakt, er du ferm til at programmere eller begejstret for IT-sikkerhed og GDPR? Der er mange muligheder i SkoleIT, og vi arbejder tæt sammen på tværs af faglighed og interesser. så du både lærer fra dig og lærer nyt.

Kom med i brætspilsklubben

Hver måned forlænger vi dagen på kontoret med en brætspilaften efter lukketid. Både nye og gamle spil sættes frem på bordet. Introducer dine kollegaer til dine favoritspil og prøv spil, du aldrig før har hørt om.