Job hos SkoleIT

Er du vores nye kollega?

Vi søger en ny kollega på SkoleIT-holdet, der vil hjælpe med support.

Du har erfaring med brugersupport og er færdiguddannet IT-supporter eller elev i gang med uddannelsen.

IT-supporter til SkoleIT

Du er velkommen til at kontakte Martin Andersen på tlf. 4358 4575, hvis du vil høre mere om arbejdsopgaverne, fællesskabet og kulturen i SkoleIT.

Send din ansøgning til [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad er SkoleIT?

SkoleIT er IT-afdeling for frie og private skoler og dækker bredt i hele Danmark.

 

5 gode grunde til at arbejde hos SkoleIT

Sæt dit præg på fremtidens IT

SkoleIT er altid i bevægelse, og du er med til at udvikle nye intelligente løsninger, der passer til skolernes verden fx administration, udstyr og digitale værktøjer til hverdag og undervisning.

Bliv en del af SkoleIT familien

I SkoleIT byder vi hver især ind med vores evner, viden og personlighed. Vores fællesskab giver plads til både fordybelse og grineflip, når vi arbejder, samles om formiddagsbrødet eller synger højt fra Højskolesangbogen.

Karen laver lækker frokost

Du går glad og mæt fra frokostbordet, når Karen har stået for at tilberede og anrette brød, pålæg, varme retter og salater. Tre dage om ugen spiser vi i den fælles café, der har til huse i vores lokale kontorfællesskab.

Arbejd med det, du elsker

Banker dit hjerte for personlig kontakt, er du ferm til at programmere eller begejstret for IT-sikkerhed og GDPR? Der er mange muligheder i SkoleIT, og vi arbejder tæt sammen på tværs af faglighed og interesser. så du både lærer fra dig og lærer nyt.

Kom med i brætspilsklubben

Hver måned forlænger vi dagen på kontoret med en brætspilsaften efter lukketid. Både nye og gamle spil sættes frem på bordet. Introducer dine kollegaer til dine favoritspil og prøv spil, du aldrig før har hørt om.