Samarbejdspartnere

Skoleindkøb rådgiver frie skoler omkring indkøb og serviceydelser. Hos SkoleIT får medlemmer af Skoleindkøb rabat på etableringer af SkoleIT’s løsninger. Vi sætter stor pris på dialogen og det gode samarbejde.

KOMiT leverer de frie skolers foretrukne administrative platform. SkoleIT understøtter konkret KOMiT’s programmer med SkoleIT Hosted Kontor. Vi værdsætter det tætte samarbejde med KOMiT om skolernes administrative opgaver.

ViGGO’s intranetløsning bruges på mange af landets efterskoler. ViGGO og SkoleIT samarbejder om at skabe intuitive løsninger til fremtidens frie skoler. Vi har store forventninger til samarbejdet og holder af den løbende dialog med ViGGO-holdet.

SkolePlan er en udbredt intranetplatform til de frie skoler. Vi har gennem en lang årrække haft et godt samarbejde med stifter af Skoleplan Torben Bjerg. I fællesskab sørger vi for at den daglige drift og løbende opdatering af SkolePlan forløber let og ubesværet.

Zenbi er en komplet kommunikationsplatform til efterskoler, Her samles intranet, pædagogiske værktøjer og systemer til økonomi, løn, skemalægning og arbejdstid. Skaberne af Zenbi og SkoleIT har en lang fælles historie med et godt samarbejde.

Ud fra en vurdering af kvalitet og ydelse har vi valgt at bygge SkoleIT Netværk på Cisco netværksudstyr. Vores langvarige engagement med Cisco Danmark betyder, at vi sælger netværksudstyr til skoler til ekstraordinære lave priser med hurtig levering.

Som Google Cloud Partner og Chrome Reseller er vi i en god position til at hjælpe skoler hele vejen rundt i forbindelse med Google Educationprogrammer. Vi vedligeholder en god og gensidig dialog med Google Danmark med skolernes interesse for øje.

Som Silver Microsoft Partner opnår vi en række fordele som letter vores arbejde inden for skoleområdet. Som Education Reseller vejleder vi om licenstyper og sælger Microsofts licenser til educationpriser.

Som Adobe Certified Reseller rådgiver vi om licenstyper og forhandler alle Adobes programpakker til educationpriser. Med SkoleIT Login og Single-Sign-On kan I overholde Adobes krav om individuelle brugerID i forbindelse med Adobe Creative Cloud.

Citrix leverer tjenester, der sikrer forbindelser mellem brugere og Windows fjernskrivebord. I SkoleIT har vi valgt at benytte Citrix til at sikre en stabil og sikker forbindelse mellem skolernes administrative medarbejdere og SkoleIT Hosted Kontor.