Mit SkoleIT

Velkommen indenfor i SkoleIT

Når I samarbejder med SkoleIT, så har både ansatte og elever adgang til portalen Mit SkoleIT. Hver enkelt af jer har en personlig startside, der tager udgangspunkt i skolens IT-løsninger. Siden er tilpasset ud fra, om du er elev eller ansat, og om du varetager IT eller opgaver i skolens ledelse og administration.

Mit SkoleIT er et centralt sted for nyttig og vigtig information, når I samarbejder med SkoleIT. Her samler vi løsninger, viden og praktiske vejledninger om værktøjer, anbefalinger og aftaler omkring jeres udstyr og et modul til at håndtere jeres brugere på skolen. Vi udbygger løbende vores fælles platform med nyt indhold og funktioner.

Du kan logge ind på Mit SkoleIT fra alle digitale enheder. 

Din personlige startside viser et overblik over dine løsninger og genveje. Find vejledninger og information i menuen til venstre. 

5 fordele ved Mit SkoleIT

Alle skolens løsninger
samlet ét sted


Ansatte og elever kan logge på en personlig startside med overblik over skolens løsninger og genveje. Her har I adgang til en vidensbank til digitale værktøjer, vejledninger til at komme i gang med jeres SmartApp og meget mere.

Viden om værktøjer


Find vejledninger og FAQ'er til, hvordan I kan bruge jeres forskellige værktøjer. Skal I fx oprette et møde i Google Meet, dele materialer i Google Classroom eller arbejde sammen i Microsoft Teams?

Anbefalinger og aftaler


Skal I investere i nye bærbare til undervisningen eller udskifte kopimaskiner på skolen? Vi har samlet anbefalinger til indkøb af udstyr, der passer til skolernes hverdag. Når I underskriver aftaler med SkoleIT, sker det også på Mit SkoleIT.

Skift din adgangskode


Du kan til enhver tid ændre din adgangskode til dine SkoleIT løsninger. Hvis du har glemt din kode til tjenester som fx Gyldendal, SkoleIntra eller Aula kan du finde en genvej til Unilogin hos STIL.

Administrer skolens brugere​


Udvalgte medarbejdere på skolen kan få adgang til at nulstille SkoleIT-koder for skolens brugere. I kan give rettigheder til enten at nulstille koder for elever eller ansatte - eller begge dele.

Specifikationer og spørgsmål

FAQ: Spørgsmål og svar

Hvordan logger jeg på Mit SkoleIT? 
Åbn din browser og log på mit.skoleit.dk med SkoleIT Login fra din computer, tablet eller smartphone. 

Hvordan gemmer jeg Mit SkoleIT som app på mobilen?
iPhone: Vælg “Føj til hjemmeskærm” fra Safaribrowser
Android: Vælg “Installer App” fra Mit SkoleIT

Hvad koster adgang til Mit SkoleIT?
Mit SkoleIT følger gratis med, når I vælger en løsning hos SkoleIT.