SkoleIT Online OCR

Digitalisér alle slags tekster - og lad computeren læse dem op

Kunne I tænke jer at spare papir og penge? Og vil I gøre det lettere for elever med ordblindhed og læsevanskeligheder at læse gamle filer og fysiske tekster?

Nem og hurtig OCR-behandling til klasse og kontor

I undervisningen gør løsningen det let at digitalisere kopiark og dele tekster online, der samtidig kan læses af oplæsningsprogrammer som IntoWords, CD-ORD eller ViTal. Det er muligt for elever med ordblindhed eller læsevanskeligheder selv at indsende filer til OCR-behandling, så de lettere kan følge med i undervisningen.

I kan bruge SkoleIT Online OCR på kontoret til digitalisering af kvitteringer, håndskrevne sedler, referater, jobansøgninger, gamle dokumenter mv. 

Har I SkoleIT Hosted Kontor kan I scanne dokumenterne direkte hertil.

Hvad er Online OCR?

Med SkoleIT Online OCR kan I konvertere billedfiler, kopiark eller boguddrag til PDF- eller Word-filer, som kan læses af oplæsningsprogrammer, og som ansatte og elever kan kopiere, redigere og tage noter i.

Scanneren gemmer det digitaliserede og OCR-behandlede dokument i en OCR-mappe på Google Drev. Hvis dokumentet allerede er digitalt, kan det i stedet sendes til skolens OCR-mail, der returnerer det som OCR-behandlet fil. OCR-behandlingen tager kun få minutter.

Vi bruger SkoleIT Online OCR i undervisningen og på kontoret. Det er nemt og fungerer.

I undervisningen scanner lærerne en fysisk tekst ind, så de kan dele den med eleverne i en samlet PDF-fil. Alle elever har jo computere, så vi sparer en frygtelig masse papir, når de læser på skærmen. I fremtiden skal vi også bruge OCR-funktionen, så elever med læsevanskeligheder kan få læst tekster op.

På kontoret bruger vi allerede OCR-funktionen til at kopiere tekst, vi gerne vil bevare fra gamle printede dokumenter eller opdatere indholdet i gamle dokumenter, vi kun har på print.

5 gode grunde til at vælge Online OCR

En hjælp til undervisningen

Lærere kan hurtigt gøre ikke-digitale tekster tilgængelige for hele klassen, og elever med læsevanskeligheder kan få læst teksten op med oplæsningsværktøjer.

Effektivt og miljøbesparende

Online OCR gør det nemt at redigere og kopiere gamle tekster. Få digitaliseret skolens arkiv, gør dokumenter søgbare og indekser data. I kan søge efter ord direkte i PDF’er. Scan store dokumenter til Google drev og spar på skolens forbrug af fotokopier.

GDPR-godkendt

Sikkerheden er i top med vores servere, så I kan scanne fortroligt materiale og personfølsomme oplysninger i overensstemmelse med GDPR.

Den førende software på markedet

SkoleIT Online OCR er baseret på den førende software inden for genkendelse af tekst ABBYY FineReader. Der er ikke brug for ekstra udstyr. Kan din kopimaskine scanne, så kan du komme i gang med det samme.

Fri support

Vores support er bemandet af mennesker, som kender og brænder for de frie skoler. Få hjælp til at bruge de forskellige funktioner i Online OCR alle hverdage mellem klokken 8 og 15.

Specifikationer og spørgsmål

Hvad får I med SkoleIT Online OCR?

Online løsning til OCR-behandling af fysisk eller digitalt materiale

Løsning baseret på ABBYY Finereader

Opsætning af Scan til OCR på skolens kopimaskiner

Integration til Google Drev (forudsætter
Google Workspace)

Fri support

Produkt- og forretningsbetingelser

Priser

Kontakt os og få oplyst prisen på SkoleIT Online OCR.

Infoark

Del vores infoark med bestyrelse og kollegaer.
Vi har samlet en kort præsentation og 5 gode grunde til at vælge Online OCR hos SkoleIT på en enkelt side.

Hent den her 

Læs også om