SkoleIT iPads

iPads - klar, parat, start

Det kan være en tidskrævende opgave at vedligeholde skolens iPads, og manuelle installationer og indkøb af apps, kan trække tid og ressourcer fra undervisningen. Uanset om I råder over et enkelt klassesæt eller mere end 100 iPads, så er der både tid og penge at spare. 

SkoleIT sørger for at alle iPads er i sync

Når I vælger iPadstyring gennem SkoleIT, står vi for at opdatere software og programmer, administrere brugerindstillinger og nulstille enheder. Det betyder, at I kan få det fulde udbytte af jeres iPads og kun skal holde øje med status på batteriet.

Hvad er SkoleIT iPads?

SkoleIT iPads håndterer skolens iPads via MDM (Mobile Device Management). MDM gør det muligt at installere apps efter Apples licensregler, opdatere eller nulstille enheder og opsætte indstillinger som sikrer skolens iPads også imod tyveri. 

 

SkoleIT iPads sørger for den samlede drift og vedligehold af skolens iPads.  

Google G Suite giver os mulighed for at samarbejde om projekter og undervisning på nye kreative måder. Vi bruger det hver dag!

5 gode grunde til at vælge SkoleIT iPads

Nemt og bekvemt

iPads kan tilpasses klassetrin og andre hensyn, så I kan bruge dem til forskellige formål, fag og årgange. Vi sørger for det tekniske, når I vil tilføje nye programmer eller apps og nulstiller jeres iPads, så de er klar til et nyt skoleår.

Automatisk udrulning af apps

Slip for baks med at installere apps manuelt på den ene iPad efter den anden. Med SkoleIT iPadsstyring sikrer vi, at alle jeres iPads har de samme programmer og de seneste opdateringer, så alt kører på skinner.

Effektiv både ude og hjemme

Jeres iPads er i topform og i sync. Derfor kan I også tage jeres iPads med ud af klassen, så I kan arbejde i det fri eller tage dem med på skoleture og udflugter. Det er også oplagt at bruge dem hjemmefra ved sygdom eller til lektier.

Tyverisikring

Vi sikrer, at jeres iPads er registreret hos Apple. Det betyder at jeres iPads altid vil være tilknyttet jeres skole, og deres værdi ved tyveri er lig med nul. Vi kan også vise skolens ejerskab med kontaktoplysninger i en besked direkte på skærmen, så iPad'en kan returneres.

Fri support

I kan altid få hjælp til jeres iPadsstyring, hvis I har spørgsmål eller ønsker til nye apps.

Få rabat på SkoleIT iPads med Skoleindkøb

Få rabat på SkoleIT iPads med Skoleindkøb

Kontakt SkoleIT før indkøb af iPads. Så sørger vi for, at I køber til den rigtige pris og at de nye iPads kan indrulles i vores løsning. Er I medlem af indkøbsforeningen Skoleindkøb kan I spare penge på den bagvedliggende etablering af SkoleIT iPads.

Når I har pillet folien af jeres nye iPads, så skal I bare tilslutte dem til skolens trådløse netværk. Vi klarer resten.

Kontakt SkoleIT før indkøb af iPads. Så sørger vi for, at I køber til den rigtige pris og at de nye iPads kan indrulles i vores løsning. Er I medlem af indkøbsforeningen Skoleindkøb kan I spare penge på den bagvedliggende etablering af SkoleIT iPads.

Når I har pillet folien af jeres nye iPads, så skal I bare tilslutte dem til skolens trådløse netværk. Vi klarer resten.

Specifikationer og spørgsmål

Hvad får I med SkoleIT Chromebooks?

SkoleIT Google Workspace
SkoleIT Chromebooks etableres i sammenhæng med SkoleIT Google Workspace for Education.

Fjerninstallation af apps og genveje
Vi sørger for at genveje, apps, skrivestøtte og andre online services er tilgængelige fra forsiden af skolens chromebooks.


Chrome Education licenser

Vi anbefaler indkøb af Chrome Education licenser for at udvide muligheder for en effektiv håndtering af skolens chromebooks.

GDPR
Med SkoleIT Google Workspace for education begrænser vi adgangen til services fra Google, som ikke er en del af den databeskyttede Education-del.


Rådgivning og vejledning
Vi rådgiver omkring indkøb af chromebooks og hjælper jer med at komme godt fra start med jeres cromebooks på jeres skole.


Tyverisikring

Chromebooks låses ned så de alene kan benyttes i forbindelse med skolens Google domæne.

FAQ: Chromebooks

Hvordan logger jeg på min chromebook?
Du logger på din chromebook med dit Unilogin-brugernavn og SkoleIT-adgangskode og får adgang til din personlige profil med værktøjer i Google Workspace for Education.

Kan man deles om en chromebook?
Ja, man kan godt tilknytte flere elever eller ansatte til den samme Chromebook, men det er kun muligt at være logget på én af gangen. 


Kan andre se mine dokumenter når de logger på chrombook’en?

Når man logger på med sit SkoleIT Login får man kun adgang til sin egen konto, så det er ikke muligt at se, hvad de andre har foretaget sig eller tilgå deres filer og dokumenter.

Produkt- og forretningsbetingelser

Priser

Kontakt SkoleIT for at få en pris på SkoleIT Chromebooks til jeres skole.

Læs også om

Lad Allan ringe
dig op
Du er også velkommen til selv at ringe på 43 58 45 75