SkoleIT iPads

iPads - klar, parat, start

Det kan være en tidskrævende opgave at vedligeholde skolens iPads, og manuelle installationer og indkøb af apps, kan trække tid og ressourcer fra undervisningen. Uanset om I råder over et enkelt klassesæt eller mere end 100 iPads, så er der både tid og penge at spare. 

SkoleIT sørger for at alle iPads er i sync

Når I vælger iPadstyring gennem SkoleIT, står vi for at opdatere software og programmer, administrere brugerindstillinger og nulstille enheder. Det betyder, at I kan få det fulde udbytte af jeres iPads og kun skal holde øje med status på batteriet.

Hvad er SkoleIT iPads?

SkoleIT iPads håndterer skolens iPads via MDM (Mobile Device Management). MDM gør det muligt at installere apps efter Apples licensregler, opdatere eller nulstille enheder og opsætte indstillinger som sikrer skolens iPads også imod tyveri. 

 

SkoleIT iPads sørger for den samlede drift og vedligehold af skolens iPads.  

Google G Suite giver os mulighed for at samarbejde om projekter og undervisning på nye kreative måder. Vi bruger det hver dag!

Olga Ottosen, skoleleder

5 gode grunde til at vælge SkoleIT iPads

Nemt og bekvemt

iPads kan tilpasses klassetrin og andre hensyn, så I kan bruge dem til forskellige formål, fag og årgange. Vi sørger for det tekniske, når I vil tilføje nye programmer eller apps og nulstiller jeres iPads, så de er klar til et nyt skoleår.

Automatisk udrulning af apps

Slip for baks med at installere apps manuelt på den ene iPad efter den anden. Med SkoleIT iPadsstyring sikrer vi, at alle jeres iPads har de samme programmer og de seneste opdateringer, så alt kører på skinner.

Effektiv både ude og hjemme

Jeres iPads er i topform og i sync. Derfor kan I også tage jeres iPads med ud af klassen, så I kan arbejde i det fri eller tage dem med på skoleture og udflugter. Det er også oplagt at bruge dem hjemmefra ved sygdom eller til lektier.

Tyverisikring

Vi sikrer, at jeres iPads er registreret hos Apple. Det betyder at jeres iPads altid vil være tilknyttet jeres skole, og deres værdi ved tyveri er lig med nul. Vi kan også vise skolens ejerskab med kontaktoplysninger i en besked direkte på skærmen, så iPad'en kan returneres.

Fri support

I kan altid få hjælp til jeres iPadsstyring, hvis I har spørgsmål eller ønsker til nye apps.

Få rabat på SkoleIT iPads med Skoleindkøb

Få rabat på SkoleIT iPads med Skoleindkøb

Kontakt SkoleIT før indkøb af iPads. Så sørger vi for, at I køber til den rigtige pris og at de nye iPads kan indrulles i vores løsning. Er I medlem af indkøbsforeningen Skoleindkøb kan I spare penge på den bagvedliggende etablering af SkoleIT iPads.

Når I har pillet folien af jeres nye iPads, så skal I bare tilslutte dem til skolens trådløse netværk. Vi klarer resten.

Kontakt SkoleIT før indkøb af iPads. Så sørger vi for, at I køber til den rigtige pris og at de nye iPads kan indrulles i vores løsning. Er I medlem af indkøbsforeningen Skoleindkøb kan I spare penge på den bagvedliggende etablering af SkoleIT iPads.

Når I har pillet folien af jeres nye iPads, så skal I bare tilslutte dem til skolens trådløse netværk. Vi klarer resten.

Specifikationer og spørgsmål

Fri support og tilpasning
Når I samarbejder med SkoleIT kan I frit ringe og få hjælp på hverdage fra klokken 8 til 15.

Fjerninstallation af apps
Vi sørger for at de apps I har brug for er tilgængelige på skolens iPads. Når I har brug for nye apps hjælper vi for anskaffelse af licenser med volumenrabat og den fysiske installation på iPads’ene.

Opdatering og nulstilling af iPads
Der er ofte behov for at iPad’ens styresystem opdateres med nye iOS-opdateringer fra Apple. Vi klarer de løbende opdateringer og på jeres foranledning kan vi nulstille skolens iPads så de igen er klar til et nyt skoleår.

Rådgivning og vejledning
Vi rådgiver omkring indkøb af iPads og formidler og kan formidle indkøb med høj service til lave priser.

Tyverisikring
Skolens iPads kan etableres med tyverisikring og tydelig angivelse af ejerskab på skærmen. Hvis en iPad forsvinder kan vi følge dens færden og låse den ned så den bliver ubrugelig.

Hvordan håndteres licenser til apps med SkoleIT iPads
SkoleIT sørger for at det korrekte antal licenser er tilstede uanset om det drejer sig om gratis-apps eller betalings-apps.

Hvad koster apps?
Der findes mange gratis apps, og de der koster penge, varierer i pris. Med SkoleIT iPadstyring hjælper vi med indkøb af apps, så I kan få rabat ved mængdeindkøb. Prisen på apps er ikke en del af SkoleIT iPadstyring.

Kan iPadsstyring bruges til forskellige udgaver af iPads?
Ja, SkoleIT’s styringssystem kan tilknyttes forskellige udgaver af iPads. 

Skal vi købe nye iPads for at få iPadstyring?
SkoleIT iPads kan benyttes med jeres nuværende iPads og dem I påtænker at købe i fremtiden. Hvis i kontakter os før indkøb hjælper vi med at undgå unødige omkostninger på klargøringen af de nye enheder. 

Kontakt SkoleIT for at få en pris på iPadstyring til jeres skole.

Læs også om