SkoleIT Laptops

En samlet indsats til skolens computere

Spar tid og energi på at sørge for at alle skolens computere er up to date og har installeret de samme programmer. SkoleIT’s drift af laptops sikrer, at jeres computere altid er opdaterede, effektive og klar til brug. Både de bærbare og stationære. 

SkoleIT gør det let at vedligeholde jeres bærbare

Når I vælger en driftløsning gennem SkoleIT, står vi for den tekniske del med vedligehold og opdateringer af jeres computere. Det gælder fx nye ønsker til programmer og tilpasning til til nye situationer, hvis I udskifter printere på skolen eller ændrer på skolens softwarepakker.

Hvad er SkoleIT Laptops?

SkoleIT Laptops er en effektiv løsning, der samlet håndterer skolens computere og gør det muligt at nulstille, opdatere og vedligeholde dem individuelt eller på én gang. Det inkluderer fx tilkobling til netværk og printere og installation af programmer. 


SkoleIT Laptops kan benyttes til bærbare og stationære computere med Windows 10 Pro.

Vi bruger SkoleIT til alt i undervisningen og i administrationen, og vi er yderst tilfredse. SkoleIT er simpelthen professionelle.

5 gode grunde til at vælge SkoleIT Laptops

Opsætning og vedligehold

Vi tilpasser alle jeres computere til skolens netværk, printere, projektorer og interaktive tavler, så I nemt og hurtigt får det fulde udbytte af jeres udstyr. Når I køber nye computere eller maskiner, så kan vi hurtigt inkludere dem i Laptop-løsningen.

Løbende opdateringer

Alle computere opdateres løbende og efter jeres behov tilføjes de programmer, I ønsker. Vi hjælper også med at opgradere til nye computere når I får behov for det.

En frisk computer

Spilder elever og ansatte for meget tid på langsomme computere? SkoleIT Enheder renser og optimerer skolens computere på ca. 45 minutter, hvorefter du er klar til dagens udfordringer. Små fejl eller komplette nedbrud udbedres på kort tid uden at overskrive personlige dokumenter, e-mails m.m.

Nem genetablering

Du behøver ikke være IT-administrator for at genetablere din computer. Sæt en geninstallation i gang med få tryk på tastaturet. Indtast dit SkoleIT Login, når computeren starter op, og du er klar til at gå videre med dit arbejde.

Fri support

Vores support er bemandet af mennesker, som kender og brænder for de frie skoler. Med SkoleIT Laptops får I venlig og fri support alle hverdage mellem klokken 8 og 15. 

Specifikationer og spørgsmål

Hvad får I med SkoleIT Laptops?

Fri support og tilpasning
Ring alle hverdage fra klokken 8 til 15.

Adgang til Mit SkoleIT
Portal med guides, brugeradministration og genveje til jeres løsninger hos SkoleIT.

Rådgivning og vejledning
Vi rådgiver omkring valg og indkøb af nye bærbare og stationære computere.

OBS: SkoleIT Laptops forudsætter af tekniske årsager at skolen har SkoleIT Netværk.

Produkt- og forretningsbetingelser

Priser

Kontakt SkoleIT for at få prisen på SkoleIT Laptops til jeres skole.

Læs også om

Lad Allan ringe
dig op
Du er også velkommen til selv at ringe på 43 58 45 75