SkoleIT Chromebooks

Hurtige og effektive chromebooks

Chromebooks åbner for en ny måde at arbejde på, hvor det hele sker i skyen med udgangspunkt i Google Workspace. En hverdag online med chromebooks frigiver tid i undervisningen og er med til at reducere skolens papirforbrug.

SkoleIT samler fordelene ved chromebooks

Når I vælger chromebooks gennem SkoleIT, samler vi administrationen for alle skolens chromebooks og tilpasser dem til jeres skoledag og arbejde.

Er det første gang I skal arbejde med chromebooks på skolen, så deler vi viden om Googles online værktøjer, så I oplever den fulde effekt af jeres chromebooks.

Hvad er SkoleIT Chromebooks?

SkoleIT’s håndtering af chromebooks er en strømlinet løsning der samlet set, vedligeholder og opdaterer skolens chromebooks med programgenveje og apps til undervisningen.

 

Løsningen giver et højt sikkerhedsniveau og administrerer brugerindstillinger, opsætning til print og meget mere.

Google G Suite giver os mulighed for at samarbejde om projekter og undervisning på nye kreative måder. Vi bruger det hver dag!

5 gode grunde til at vælge SkoleIT chromebookstyring

Klar med jeres apps og genveje

Jeres Chromebooks kan tilpasses jeres individuelle behov hos elever, lærere, administration og ledelse. Vi står for det tekniske, når I vil installere nye programmer og apps, og justerer så det matcher jeres behov.

Vedligehold og tyverisikring​

En chromebook opdateres automatisk med de seneste sikkerhedsopdateringer. Vi opsætter digital tyverisikring der forhindrer privat brug af skolens Chromebooks. Spørg os også om fysisk sikring mod tyveri.

GDRP og sikkerhedsindstillinger​

Google for Education har forpligtet sig på at overholde persondataforordningen (GDPR). I SkoleIT tilpasser vi skolens Google-domæne så I trygt kan arbejde med persondata på Google Drev og i Google Workspaces kerneværktøjer.

Lav omkostning

Der findes Chromebooks i mange forskellige typer og mærker. Fælles for dem er, at alle programmer og serverkraft ligger i skyen og ikke bruger computerens egne ressourcer. Det afspejler sig i en lavere pris.

Fri support

I kan altid få hjælp til jeres skolens Chromebooks, hvis I har spørgsmål, ændringer til jeres opsætning eller ønsker til nye apps.

Hvad er en Chromebook?

Hvad er en Chromebook?

En Chromebook er en bærbar computer, der kører med operativsystemet Chrome OS. En Chromebook bygger på ideen om at alle services kan tilgås online på via internettet. I sammenhæng med Google Workspace får man en fleksibel arbejdscomputer integreret med Googles online værktøjer. Fx regneark, skrive- og præsentationsprogrammer og Google Drev med mappestruktur og ubegrænset lagerplads til filer og dokumenter.

Der findes chromebooks i mange forskellige mærker fra blandt andre Lenovo, Dell, HP, ASUS og Samsung.

Indkøb af chromebooks

Kontakt SkoleIT før indkøb af chromebooks. Så søger vi for, at I køber til den rigtige pris og at de nye chromebooks kan indrulles i vores løsning.

En Chromebook er en bærbar computer, der kører med operativsystemet Chrome OS. Det giver (ubegrænset) lagerplads i skyen og er integreret med Googles online værktøjer. Fx regneark, skrive- og præsentationsprogrammer og Google Drev med mappestruktur til filer og dokumenter.

Der findes chromebooks i mange forskellige mærker/udgaver som fx Lenovo og Samsung.

Indkøb af chromebooks

Kontakt SkoleIT før indkøb af chromebooks. Så søger vi for, at I køber til den rigtige pris og at de nye chromebooks kan indrulles i vores løsning. 

Starter på få sekunder

En chromebook starter lynhurtigt op, fordi den kun skal åbne browseren, før du kan begynde at arbejde.

Lang batteritid

En chromebook holder strøm i omkring 10 timer og det tager kun en times tid at lade batteriet fuldt op.

Hårdfør og holdbar

Chromebooks er beregnet til undervisning og det online styresystem letter vedligehold og support. 

God til prisen

En Chromebook behøver ingen stor processorkraft eller harddisk. Det betyder, at den koster mindre at producere.

Specifikationer og spørgsmål

Hvad får I med SkoleIT Chromebooks?

SkoleIT Google Workspace
SkoleIT Chromebooks etableres i sammenhæng med SkoleIT Google Workspace for Education.

Fjerninstallation af apps og genveje
Vi sørger for at genveje, apps, skrivestøtte og andre online services er tilgængelige fra forsiden af skolens chromebooks.


Chrome Education licenser

Vi anbefaler indkøb af Chrome Education licenser for at udvide muligheder for en effektiv håndtering af skolens chromebooks.

GDPR
Med SkoleIT Google Workspace for education begrænser vi adgangen til services fra Google, som ikke er en del af den databeskyttede Education-del.


Rådgivning og vejledning
Vi rådgiver omkring indkøb af chromebooks og hjælper jer med at komme godt fra start med jeres cromebooks på jeres skole.


Tyverisikring

Chromebooks låses ned så de alene kan benyttes i forbindelse med skolens Google domæne.

FAQ: Chromebooks

Hvordan logger jeg på min chromebook?
Du logger på din chromebook med dit Unilogin-brugernavn og SkoleIT-adgangskode og får adgang til din personlige profil med værktøjer i Google Workspace for Education.

Kan man deles om en chromebook?
Ja, man kan godt tilknytte flere elever eller ansatte til den samme Chromebook, men det er kun muligt at være logget på én af gangen. 


Kan andre se mine dokumenter når de logger på chrombook’en?

Når man logger på med sit SkoleIT Login får man kun adgang til sin egen konto, så det er ikke muligt at se, hvad de andre har foretaget sig eller tilgå deres filer og dokumenter.

Produkt- og forretningsbetingelser

Priser

Kontakt SkoleIT for at få en pris på SkoleIT Chromebooks til jeres skole.

Læs også om

Lad Allan ringe
dig op
Du er også velkommen til selv at ringe på 43 58 45 75