SkoleIT IP-telefoni 2018-02-22T17:16:42+00:00

IP-telefoni til skoler

Oplev moderne ip-telefoni med SkoleIT og ipnordic ApS. Du får lave omkostninger og et perfekt sammenspil mellem skolens fastnet og mobiltelefoner. Tidsstyret telefonsvar og viderestilling, omstilling til mobiltelefoner og billig data i udlandet. Det er blot nogle af fordelene ved ip-telefoni. Ip-telefoni leveres i samarbejde med ipnordic ApS. SkoleIT rådgiver og etablerer uden omkostning for skolen.

Ip-telefoni i samarbejde med ipnordic ApS

Leverandør af intelligent telefoni
ipnordic er leverandør af markedets nyeste og mest intelligente telefoni koncept, som kan opfylde alle krav, som en virksomhed kan have til en moderne global kommunikationsplatform. I takt med ændringer af virksomhedens behov kan systemet tilpasses inden for minutter. Vi udvikler konceptet løbende på grundlag af nye kundeønsker.

Telefoni uden kontraktlig binding
En af grundtankerne i ipnordic’s forretning er, at kunden ikke skal være bundet af sin leverandør. Derfor er telefoni fra ipnordic uden kontraktlige bindinger. Det sikrer dig markedets bedste og mest konkurrencedygtige produkt.

Support uden ventetid
ipnordic er fokuseret på service og support. Kunden skal med det samme kunne få fat i en person, der kan afhjælpe de spørgsmål, der måtte opstå.

Ipnordic gør en forskel i telekommunikation

Ved at vælge ipnordic som leverandør af telefoni sikrer kunden sig:

  • Kvalitet
  • Besparelser
  • God kundeservice
  • Problemløsning
  • Driftsstabilitet

Detaljeret besparelsesberegning
Som en naturlig del af ipnordic’s tilbud til kunden gennemgår vi gerne kundens nuværende omkostninger til fastnettelefoni, mobiltelefoni, internet og udarbejder en detaljeret beregning af, hvor meget kunden kan spare ved at skifte til ipnordic.