Vordingborgskolen 2018-02-20T10:42:22+00:00

Udtalelse fra skolen

“Vordingborgskolen har indgået samarbejde med SkoleIT og vi må med stor glæde konstatere at dette samarbejde virker 100 procent tilfredsstillende.

Vi oplever altid en meget imødekommende samt yderst professionel support hos SkoleIT.
SkoleIT har en enestående og meget kort responstid i forhold til telefonsupport og med en Teamwiever løser SkoleIT alle problemer her og nu.

På Vordingborgskolen arbejder vi på, at SkoleIT i fremtiden skal ovevåge vores netværk og samtidig lave image til vores elev og lærer computere så nettet og vores computere altid virker.

Vi har i samarbejde med SkoleIT implementeret en hostedløsning til hele vores administration som giver mange fordele i administrations samarbejdet på skolen.
Det betyder fx, at SkoleIT hjælper med support og tager sig af vores drift, backup og vi i stedet kan fokusere på skolens administrative opgaver.

Vi har ligeledes investeret i en Office 365 løsning til alle ansatte og elever på Skolen. Det betyder fx, at vi altid har de nyeste opdateringer og aldrig har problemer med Office pakken når eleverne og ansatte skal arbejde.

SkoleIT har hjulpet os i gang med alle disse nye tiltag på Vordingborgskolen og det fungerer uden problemer. Vi fortsætter uden tvivl vores meget fine samarbejde med Martin A, Martin T, Allan og Svend Emil og andre gode folk hos SkoleIT og vi vil hermed varmt anbefale SkoleIT.”

Henrik Barnewitz – IT-ansvarlig | Vordingborgskolen

 

Informationer

Skoletype:

Kontakt:

Henrik Barnewitz