Lilleskoler

Lilleskoler

Hundige Lilleskole

, , , , ,

”Efter vi har fået Skole-IT, som vores eksterne IT-afdeling, kører vores IT optimalt og som vi gerne vil have det; der er ingen begrænsninger eller besværligheder længere.

Jeg oplever generelt set meget større arbejdsglæde vedr. IT. Eksempelvis skal man som ledelse stort set ikke længere tænke på eller bekymre sig om IT.

Skole-IT foranstalter et trygt og professionelt IT-koncept til skoler, der vil virkeliggøre en substantiel IT-hverdag.

Hjælp og rådgivning opleves ”Fuldt tilfredsstillende. Løsninger og rådgivning foretages og gives ganske hurtigt og kompetent”.

Lars Støchkel-Hinnum – Skoleleder | Hundige Lilleskole

“Siden vores samarbejde med SkoleIT begyndte, har hele stemningen omkring IT ændret sig markant på skolen. Samtalerne, og den generelle snak om IT, er gået fra at handle om problemer og begrænsninger til at handle om de mange nye muligheder og spændende løsninger, som vores nye IT-løsning har åbnet op for.

De løsninger som SkoleIT har foreslået til vores skole har gjort, at mange ting vedrørende IT er blevet meget nemmere og smartere at gå til.

SkoleIT er fantastisk support. Deres responstid er meget kort, og de får løst de problemer der måtte opstå inden for meget kort tid, tit inden for samme dag.”

Troels Hede – IT-ansvarlig | Hundige Lilleskole

Troels-Hede-IT-ansvarlig-Hundige Lilleskole

 

Brovandeskolen

, , ,

”Livet er for kort til dårlige IT-løsninger (…) Det fungerer så godt, at jeg meget sjældent tænker over vores netværk. Stor og dejlig forandring fra vores tidligere løsning.

Vi kan planlægge undervisning på eller via nettet uden at skulle have en back-up plan i tilfælde af nedbrud”.

Claus Pawelczyk – Skoleleder | Brovandeskolen

Claus-Pawelczyk-skoleleder-brovandeskolen-lilleskole-i-skagen