Friskoler

Friskoler

Hundige Lilleskole

, , , , ,

”Efter vi har fået Skole-IT, som vores eksterne IT-afdeling, kører vores IT optimalt og som vi gerne vil have det; der er ingen begrænsninger eller besværligheder længere.

Jeg oplever generelt set meget større arbejdsglæde vedr. IT. Eksempelvis skal man som ledelse stort set ikke længere tænke på eller bekymre sig om IT.

Skole-IT foranstalter et trygt og professionelt IT-koncept til skoler, der vil virkeliggøre en substantiel IT-hverdag.

Hjælp og rådgivning opleves ”Fuldt tilfredsstillende. Løsninger og rådgivning foretages og gives ganske hurtigt og kompetent”.

Lars Støchkel-Hinnum – Skoleleder | Hundige Lilleskole

“Siden vores samarbejde med SkoleIT begyndte, har hele stemningen omkring IT ændret sig markant på skolen. Samtalerne, og den generelle snak om IT, er gået fra at handle om problemer og begrænsninger til at handle om de mange nye muligheder og spændende løsninger, som vores nye IT-løsning har åbnet op for.

De løsninger som SkoleIT har foreslået til vores skole har gjort, at mange ting vedrørende IT er blevet meget nemmere og smartere at gå til.

SkoleIT er fantastisk support. Deres responstid er meget kort, og de får løst de problemer der måtte opstå inden for meget kort tid, tit inden for samme dag.”

Troels Hede – IT-ansvarlig | Hundige Lilleskole

Troels-Hede-IT-ansvarlig-Hundige Lilleskole

 

Case story – Kontor & Administration

Kontorets server står hos SkoleIT. “Vi slipper for bekymringerne!”

“Det er afgørende at it altid virker. Vi har brugt meget energi på at sikre, at der var styr på backup’en, og i perioder har det bøvlet rigtig meget. Nu slipper vi for bekymringer, og løsningen fungerer bare helt upåklageligt…”

“I kender vores skoleform. Der adskiller SkoleIT sig fra en mere kommerciel virksomhed. Det er sjældent man bliver ringet op af et it-firma, der spørger hvordan det går. Det er betryggende. Har vi brug for hjælp, så får vi det. Det håndteres bare, og det er vigtigt for os…”

Hent som PDF

Case Story – Friskolen

Moderne undervisning i Vendsyssel en succes – ”SkoleIT er perfekt til os!”

“Elever, personale og forældre benytter Google til alt. Ud over mail og kalender bruges Google Apps til dokumenter, ræsentationer, regneark og formularer til spørgeskemaer(…)”

“Vi har ingen servere på skolen og derfor ingen vedligehold eller ansvar for backup. Det er nemt og driftsikkert.”

“Vi nyder at dele ting med hinanden på Google. Mange fejl undgås, når vi kan skrive i samme dokument. Vores kommunikation med kollegaer, elever og forældre er gjort super nem og så har vi stabilt og hurtigt internet.”

“Det er nemt at lære – lidt surt at lærerne kan se hvad vi skriver ;-) Fedt at have sin “egen” computer. Det er ikke slemt, når min pc går i hak – Søren fikser det hurtigt!”

Hent som PDF!

Brovandeskolen

, , ,

”Livet er for kort til dårlige IT-løsninger (…) Det fungerer så godt, at jeg meget sjældent tænker over vores netværk. Stor og dejlig forandring fra vores tidligere løsning.

Vi kan planlægge undervisning på eller via nettet uden at skulle have en back-up plan i tilfælde af nedbrud”.

Claus Pawelczyk – Skoleleder | Brovandeskolen

Claus-Pawelczyk-skoleleder-brovandeskolen-lilleskole-i-skagen