Sikkerhed

Sikkerhed

Kerteminde Efterskole

, ,

Vi kan kun varmt anbefale SkoleIT til andre skoler. Vi har aldrig haft så stabilt et trådløst net på skolen, og vi oplever aldrig at mangle kapacitet på vores internetforbindelse. Hverken i undervisningen eller på nogle andre tidspunkter.

Efter at vi er skiftet til SkoleIT er der aldrig klager fra vores elever over dårlige forbindelser eller sløvt internet. Det virker bare!

SkoleIT består af en meget professionelt og kompetent team, som altid står klar til at løse de udfordringer der opstår. Telefonsupporten er fantastisk, og der følges altid op på de henvendelser man har.

Den fri support betyder også, at man ikke skal frygte uventede ekstraregninger, og at man altid kan få fat i: Martin A, Allan, Martin T eller Svend Emil, når man har brug for hjælp eller vejledning.

Stor tak til hele teamet herfra, for det flotte arbejde I gør for os.

Jeppe Ystrøm – Viceforstander | Kerteminde Efterskole

Jeppe-Ystroem-Viceforstander-Kerteminde-Efterskole

Hundige Lilleskole

, , , , ,

”Efter vi har fået Skole-IT, som vores eksterne IT-afdeling, kører vores IT optimalt og som vi gerne vil have det; der er ingen begrænsninger eller besværligheder længere.

Jeg oplever generelt set meget større arbejdsglæde vedr. IT. Eksempelvis skal man som ledelse stort set ikke længere tænke på eller bekymre sig om IT.

Skole-IT foranstalter et trygt og professionelt IT-koncept til skoler, der vil virkeliggøre en substantiel IT-hverdag.

Hjælp og rådgivning opleves ”Fuldt tilfredsstillende. Løsninger og rådgivning foretages og gives ganske hurtigt og kompetent”.

Lars Støchkel-Hinnum – Skoleleder | Hundige Lilleskole

“Siden vores samarbejde med SkoleIT begyndte, har hele stemningen omkring IT ændret sig markant på skolen. Samtalerne, og den generelle snak om IT, er gået fra at handle om problemer og begrænsninger til at handle om de mange nye muligheder og spændende løsninger, som vores nye IT-løsning har åbnet op for.

De løsninger som SkoleIT har foreslået til vores skole har gjort, at mange ting vedrørende IT er blevet meget nemmere og smartere at gå til.

SkoleIT er fantastisk support. Deres responstid er meget kort, og de får løst de problemer der måtte opstå inden for meget kort tid, tit inden for samme dag.”

Troels Hede – IT-ansvarlig | Hundige Lilleskole

Troels-Hede-IT-ansvarlig-Hundige Lilleskole

 

Svankjær Efterskole

, , , ,

“Vi har fået etableret nyt netværk i sommeren 2013. Vi har ofret masser af resurser både økonomiske og tidsmæssig på at opretholde en rimelig netsikkerhed før vi fik det nye netværk. Der kom flere og flere udfordringer med et kraftig stigende behov for sikkert netværk til både computere, i-pad og mobiltelefoner.

Betydningen af stabilt netværk er blevet et must i forhold til kravene fra elever, ansatte og  fremtidens digitale prøver. Vi har været og er stadig meget tilfredse  med samarbejdet med SkoleIT. De er altid imødekommende med stort set alt der vedrører it, også med noget de egentlig ikke behøver. Det gælder for eksempel problemer med elevers computere.

SkoleIT er altid nem at komme i kontakt med. Det er af stort betydning når man lige står med et akut problem.

Vi kan kun kraftig anbefale samarbejde med SkoleIT.”

Per Alstrup – Pedel og IT-ansvarlig | Svankjær Efterskole

Per-Alstrup-Pedel og IT-ansvarlig-Svankjær-Efterskole

Lunderskov Efterskole

, , , , ,

“SkoleIT har givet ro på hverdagen og tillid til at elever og ansatte kan stole på IT systemet.

Frem for alt er det en daglig fornøjelse at arbejde med løsningsorienterede supportere både når det drejer sig om fejlsøgning, ideer og udvikling. SkoleIT gør det simpelthen mere overskueligt at have “ansvaret” for IT på skolen.

Vi har fået mod på, men er slet ikke færdige med at udnytte mulighederne i undervisningen”.

Finn Jensen – IT-ansvarlig | Lunderskov Efterskole

Finn-Jensen-IT-ansvarlig-Lunderskov Efterskole

Musikefterskolen I Humble

, , , ,

“Vi valgte efter mange overvejelser Skole-it som samarbejdspartner, fordi det letter vores egen It-administration.

Fra første kontakt til netværket nu kører, har vi følt os i gode hænder. Der arbejdes professionelt, ansvarligt og sikkert i Skole-it. Alle ved, hvad de har med at gøre, og det er tydeligt at mærke, at medarbejderne kender en skoles liv og behov indefra.

Alt har virket som det skulle, og vi er blevet guidet og vejledt på bedste vis hele vejen gennem implementeringen.

Men det bedste ved det hele er, at der altid – også i dagligdagen – er hjælp at hente, hvis man render ind i et problem. Ingen telefonkøer og altid hjælpsomme og rare mennesker i den anden ende.

Det er guld værd!”

Per Jacobsen – Forstander | Musikefterskolen i Humble

Per-Jacobsen-Forstander-Musikefterskolen-i-Humble

Staby Efterskole

, , , ,

“Jeg vil gerne give SkoleIT den allerbedste anbefaling. Vi har endelig fundet en IT samarbejdspartner i øjenhøjde.

Organisationen er overskuelig. Man kommer praktisk talt altid igennem på telefonen første gang. Mailkorrespondancen flyder let og ubesværet.

Medarbejderne er imødekommende og kompetente, og sagerne bliver fulgt til dørs.

Kan varmt anbefale Skole IT til andre, der mangler en god IT-sparringspartner”.

Peder Toft – Viceforstander | Staby Efterskole

Peder-Toft-Viceforstander-Staby-Efterskole

Vesterbølle Efterskole

, , , , , ,

“SkoleIT´s løsninger kan klart anbefales!! Det har haft en stor betydning for os at skifte over til SkoleIT, da vores krav til bla stabilitet og hastighed på netværket er støt stigende. Derfor er det dejlig at have SkoleIT ved vores side.

Det giver en tryg faktor i hverdagen, vel vidende at de ”kun” er et opkald væk. God og pålidelig telefonsupport betjent af kompetente medarbejdere.

5 af 5 stjerner herfra!”

Jeanette Bertelsen – IT-ansvarlig | Vesterbølle Efterskole

Kontakt tillige forstander Martin Diget Aamann for yderligere kommentarer

Martin Diget Aamann – Forstander | Vesterbølle Efterskole

Martin-Diget-Aamann-Forstander-Vesterbølle Efterskole

Farsø Efterskole

, , , , , ,

“Vi bruger SkoleIT til alt i undervisningen og i administrationen og vi er yderst tilfredse. SkoleIT er simpelthen professionelle.

Selve overgangen til Skole IT var rimeligt dyr, fordi vores gamle netværk, incl internetforbindelse blev skrottet fordi det var for billige og dårlig en løsning vi havde valgt. Det kostede hos os vel ca. 200.000 kr. i etableringsomkostninger. Tilgengæld er der service og garanti på alle enheder i netværket således at går noget ned så bliver det udskiftet i løbet af 24 timer.

Fidusen er endvidere at SkoleIT overvåger vores netværk fra deres kontor, så vi ser dem aldrig fysisk i huset og eventuelle fejl fanger de inden vi opdrager dem, eller også er der bare ingen fejl.Vi har desuden SkoleIT til at lave en image-løsning til os. Det koster et beløb pr. image, men er meget arbejdsbesparende.

SkoleIT kommer og lægger imaget på de nye maskiner. I sommers drejede det sig om 60 maskiner (20 til medarbejderne og 40 til de elever som havde købt en bærbar via os altså 2 images). Efterfølgende kan vi selv i løbet af 15-20 min. lægge et nyt image på en maskine som driller.Vi har således kunnet reducere vores interne it-support til ca. 200 timer årligt selvom vi har 110 brugere på nettet hele tiden med typisk mindst 2 devices.

SkoleIT har en fortrinlig telefonsupport som i kombination med Teamwiever har løst de resterende problemer vi er løbet i, – typisk i administrationen.”

Søren Dolmer – Forstander | Farsø Efterskole

Soeren-Dolmer-Forstander-Farsoe-Efterskole

 

Eriksminde Efterskole

, ,

“Jeg giver gerne mine bedste anbefalinger af SkoleIT. SkoleIT har stået for etablering af helt nyt netværk på Eriksminde. Alle vores ønsker om driftssikkerhed og kapacitet er blevet opfyldt.

Vi har hele vejen fået god, professionel, kompetent og personlig rådgivning og har kun oplevet venlig lydhørhed for de store og små udfordringer som et efterskoleliv giver.

Netværket fungerer fuldstændig som lovet og ønsket.”

Alex Jensen – Viceforstander og IT-ansvarlig – Eriksminde Efterskole

Alex-Jensen-Viceforstander-IT-ansvarlig-Eriksminde Efterskole

Brøruphus Efterskole

, , , , ,

Brøruphus Efterskole - cisco_efterskole_flyer_netvaerk_SkoleIT-Fredslund-Atea-Cisco_stor_s2

Efter i flere år at have haft problemer med ustabilt net og dårlig dækning valgte vi i 2011 at indlede samarbejde med Skoleit, og det har vi bestemt ikke fortrudt!

Det er tydeligt at SkoleIT brænder for at levere en rigtig god ydelse, og deres service er helt i top.

Samtidig har det været yderst vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvordan vores langsigtede strategi skal være, så vi hele tiden er på forkant med gode og stabile it-løsninger. Igen har Skoleit vist sig at være meget professionelle og besidde en stor viden, så de både kan rådgive og implementere vores it-løsninger på Brøruphus

Mikkel Wegener Bonde | Brøruphus Efterskole

Mikkel-Wegener-Bonde-Brøruphus-Efterskole

 

Silkeborg Efterskole

, , , , ,

“På Silkeborg Efterskole har vi en god samarbejdspartner i SkoleIT. Det er ekstremt vigtigt, at det trådløse net og printere kører stabilt for både elever og personale. Der er altid stor vilje og imødekommenhed til at løse de problemer – store som små, der uundgåeligt kommer i ethvert IT-netværk. Det er meget sjældent, jeg skal ringe flere gange for at komme i kontakt, hvilket jeg sætter rigtig stor pris på”

Carsten Mathiasen – Viceforstander | Silkeborg Efterskole

Carsten-Mathiasen-Viceforstander-Silkeborg-Efterskole

Brovandeskolen

, , ,

”Livet er for kort til dårlige IT-løsninger (…) Det fungerer så godt, at jeg meget sjældent tænker over vores netværk. Stor og dejlig forandring fra vores tidligere løsning.

Vi kan planlægge undervisning på eller via nettet uden at skulle have en back-up plan i tilfælde af nedbrud”.

Claus Pawelczyk – Skoleleder | Brovandeskolen

Claus-Pawelczyk-skoleleder-brovandeskolen-lilleskole-i-skagen

Tommerup Efterskole

, , , , , , ,

“Som IT-ansvarlig og lærer på Tommerup Efterskole, er jeg meget glad for at jeg altid kan skrive en mail til Skole IT support, hvis der noget jeg er i tvivl om.

Der går ikke lang tid før de har besvaret ens mail og har fundet en løsning på problemet. Og det er ultra vigtig med hurtig respons fordi at IT skal bare virke på en efterskole. Vi bruger det til alt, lige fra undervisningen til lærermøder.

SkoleIT gør det nemt at lave skole.”

Mads Ekblad – IT-ansvarlig | Tommerup Efterskole

Mads-Ekblad-IT-ansvarlig-Tommerup-Efterskole