Portfolio

Portfolio

Kerteminde Efterskole

, ,

Vi kan kun varmt anbefale SkoleIT til andre skoler. Vi har aldrig haft så stabilt et trådløst net på skolen, og vi oplever aldrig at mangle kapacitet på vores internetforbindelse. Hverken i undervisningen eller på nogle andre tidspunkter.

Efter at vi er skiftet til SkoleIT er der aldrig klager fra vores elever over dårlige forbindelser eller sløvt internet. Det virker bare!

SkoleIT består af en meget professionelt og kompetent team, som altid står klar til at løse de udfordringer der opstår. Telefonsupporten er fantastisk, og der følges altid op på de henvendelser man har.

Den fri support betyder også, at man ikke skal frygte uventede ekstraregninger, og at man altid kan få fat i: Martin A, Allan, Martin T eller Svend Emil, når man har brug for hjælp eller vejledning.

Stor tak til hele teamet herfra, for det flotte arbejde I gør for os.

Jeppe Ystrøm – Viceforstander | Kerteminde Efterskole

Jeppe-Ystroem-Viceforstander-Kerteminde-Efterskole

Farsø Efterskole

, , , , , ,

“Vi bruger SkoleIT til alt i undervisningen og i administrationen og vi er yderst tilfredse. SkoleIT er simpelthen professionelle.

Selve overgangen til Skole IT var rimeligt dyr, fordi vores gamle netværk, incl internetforbindelse blev skrottet fordi det var for billige og dårlig en løsning vi havde valgt. Det kostede hos os vel ca. 200.000 kr. i etableringsomkostninger. Tilgengæld er der service og garanti på alle enheder i netværket således at går noget ned så bliver det udskiftet i løbet af 24 timer.

Fidusen er endvidere at SkoleIT overvåger vores netværk fra deres kontor, så vi ser dem aldrig fysisk i huset og eventuelle fejl fanger de inden vi opdrager dem, eller også er der bare ingen fejl.Vi har desuden SkoleIT til at lave en image-løsning til os. Det koster et beløb pr. image, men er meget arbejdsbesparende.

SkoleIT kommer og lægger imaget på de nye maskiner. I sommers drejede det sig om 60 maskiner (20 til medarbejderne og 40 til de elever som havde købt en bærbar via os altså 2 images). Efterfølgende kan vi selv i løbet af 15-20 min. lægge et nyt image på en maskine som driller.Vi har således kunnet reducere vores interne it-support til ca. 200 timer årligt selvom vi har 110 brugere på nettet hele tiden med typisk mindst 2 devices.

SkoleIT har en fortrinlig telefonsupport som i kombination med Teamwiever har løst de resterende problemer vi er løbet i, – typisk i administrationen.”

Søren Dolmer – Forstander | Farsø Efterskole

Soeren-Dolmer-Forstander-Farsoe-Efterskole

 

Hundige Lilleskole

, , , , ,

”Efter vi har fået Skole-IT, som vores eksterne IT-afdeling, kører vores IT optimalt og som vi gerne vil have det; der er ingen begrænsninger eller besværligheder længere.

Jeg oplever generelt set meget større arbejdsglæde vedr. IT. Eksempelvis skal man som ledelse stort set ikke længere tænke på eller bekymre sig om IT.

Skole-IT foranstalter et trygt og professionelt IT-koncept til skoler, der vil virkeliggøre en substantiel IT-hverdag.

Hjælp og rådgivning opleves ”Fuldt tilfredsstillende. Løsninger og rådgivning foretages og gives ganske hurtigt og kompetent”.

Lars Støchkel-Hinnum – Skoleleder | Hundige Lilleskole

“Siden vores samarbejde med SkoleIT begyndte, har hele stemningen omkring IT ændret sig markant på skolen. Samtalerne, og den generelle snak om IT, er gået fra at handle om problemer og begrænsninger til at handle om de mange nye muligheder og spændende løsninger, som vores nye IT-løsning har åbnet op for.

De løsninger som SkoleIT har foreslået til vores skole har gjort, at mange ting vedrørende IT er blevet meget nemmere og smartere at gå til.

SkoleIT er fantastisk support. Deres responstid er meget kort, og de får løst de problemer der måtte opstå inden for meget kort tid, tit inden for samme dag.”

Troels Hede – IT-ansvarlig | Hundige Lilleskole

Troels-Hede-IT-ansvarlig-Hundige Lilleskole

 

Eriksminde Efterskole

, ,

“Jeg giver gerne mine bedste anbefalinger af SkoleIT. SkoleIT har stået for etablering af helt nyt netværk på Eriksminde. Alle vores ønsker om driftssikkerhed og kapacitet er blevet opfyldt.

Vi har hele vejen fået god, professionel, kompetent og personlig rådgivning og har kun oplevet venlig lydhørhed for de store og små udfordringer som et efterskoleliv giver.

Netværket fungerer fuldstændig som lovet og ønsket.”

Alex Jensen – Viceforstander og IT-ansvarlig – Eriksminde Efterskole

Alex-Jensen-Viceforstander-IT-ansvarlig-Eriksminde Efterskole

Staby Efterskole

, , , ,

“Jeg vil gerne give SkoleIT den allerbedste anbefaling. Vi har endelig fundet en IT samarbejdspartner i øjenhøjde.

Organisationen er overskuelig. Man kommer praktisk talt altid igennem på telefonen første gang. Mailkorrespondancen flyder let og ubesværet.

Medarbejderne er imødekommende og kompetente, og sagerne bliver fulgt til dørs.

Kan varmt anbefale Skole IT til andre, der mangler en god IT-sparringspartner”.

Peder Toft – Viceforstander | Staby Efterskole

Peder-Toft-Viceforstander-Staby-Efterskole

Musikefterskolen I Humble

, , , ,

“Vi valgte efter mange overvejelser Skole-it som samarbejdspartner, fordi det letter vores egen It-administration.

Fra første kontakt til netværket nu kører, har vi følt os i gode hænder. Der arbejdes professionelt, ansvarligt og sikkert i Skole-it. Alle ved, hvad de har med at gøre, og det er tydeligt at mærke, at medarbejderne kender en skoles liv og behov indefra.

Alt har virket som det skulle, og vi er blevet guidet og vejledt på bedste vis hele vejen gennem implementeringen.

Men det bedste ved det hele er, at der altid – også i dagligdagen – er hjælp at hente, hvis man render ind i et problem. Ingen telefonkøer og altid hjælpsomme og rare mennesker i den anden ende.

Det er guld værd!”

Per Jacobsen – Forstander | Musikefterskolen i Humble

Per-Jacobsen-Forstander-Musikefterskolen-i-Humble