Portfolio

Portfolio

Kerteminde Efterskole

, ,

Vi kan kun varmt anbefale SkoleIT til andre skoler. Vi har aldrig haft så stabilt et trådløst net på skolen, og vi oplever aldrig at mangle kapacitet på vores internetforbindelse. Hverken i undervisningen eller på nogle andre tidspunkter.

Efter at vi er skiftet til SkoleIT er der aldrig klager fra vores elever over dårlige forbindelser eller sløvt internet. Det virker bare!

SkoleIT består af en meget professionelt og kompetent team, som altid står klar til at løse de udfordringer der opstår. Telefonsupporten er fantastisk, og der følges altid op på de henvendelser man har.

Den fri support betyder også, at man ikke skal frygte uventede ekstraregninger, og at man altid kan få fat i: Martin A, Allan, Martin T eller Svend Emil, når man har brug for hjælp eller vejledning.

Stor tak til hele teamet herfra, for det flotte arbejde I gør for os.

Jeppe Ystrøm – Viceforstander | Kerteminde Efterskole

Jeppe-Ystroem-Viceforstander-Kerteminde-Efterskole

Hundige Lilleskole

, , , , ,

”Efter vi har fået Skole-IT, som vores eksterne IT-afdeling, kører vores IT optimalt og som vi gerne vil have det; der er ingen begrænsninger eller besværligheder længere.

Jeg oplever generelt set meget større arbejdsglæde vedr. IT. Eksempelvis skal man som ledelse stort set ikke længere tænke på eller bekymre sig om IT.

Skole-IT foranstalter et trygt og professionelt IT-koncept til skoler, der vil virkeliggøre en substantiel IT-hverdag.

Hjælp og rådgivning opleves ”Fuldt tilfredsstillende. Løsninger og rådgivning foretages og gives ganske hurtigt og kompetent”.

Lars Støchkel-Hinnum – Skoleleder | Hundige Lilleskole

“Siden vores samarbejde med SkoleIT begyndte, har hele stemningen omkring IT ændret sig markant på skolen. Samtalerne, og den generelle snak om IT, er gået fra at handle om problemer og begrænsninger til at handle om de mange nye muligheder og spændende løsninger, som vores nye IT-løsning har åbnet op for.

De løsninger som SkoleIT har foreslået til vores skole har gjort, at mange ting vedrørende IT er blevet meget nemmere og smartere at gå til.

SkoleIT er fantastisk support. Deres responstid er meget kort, og de får løst de problemer der måtte opstå inden for meget kort tid, tit inden for samme dag.”

Troels Hede – IT-ansvarlig | Hundige Lilleskole

Troels-Hede-IT-ansvarlig-Hundige Lilleskole

 

Svankjær Efterskole

, , , ,

“Vi har fået etableret nyt netværk i sommeren 2013. Vi har ofret masser af resurser både økonomiske og tidsmæssig på at opretholde en rimelig netsikkerhed før vi fik det nye netværk. Der kom flere og flere udfordringer med et kraftig stigende behov for sikkert netværk til både computere, i-pad og mobiltelefoner.

Betydningen af stabilt netværk er blevet et must i forhold til kravene fra elever, ansatte og  fremtidens digitale prøver. Vi har været og er stadig meget tilfredse  med samarbejdet med SkoleIT. De er altid imødekommende med stort set alt der vedrører it, også med noget de egentlig ikke behøver. Det gælder for eksempel problemer med elevers computere.

SkoleIT er altid nem at komme i kontakt med. Det er af stort betydning når man lige står med et akut problem.

Vi kan kun kraftig anbefale samarbejde med SkoleIT.”

Per Alstrup – Pedel og IT-ansvarlig | Svankjær Efterskole

Per-Alstrup-Pedel og IT-ansvarlig-Svankjær-Efterskole