Online prøver - Folkeskolens digitale skriftlige FSA og FUA

Online Prøver

Spørg en skole, du kender!
Hent infoark om Online Prøver

Let adgang til digitale online prøver

Online Prøver fra SkoleIT gør det let at afvikle digitale prøver i skriftlig fremstilling hele året rundt. Eleverne får via UNI-login let adgang til prøvematerialet. SkoleITs digitale prøveløsning kan benyttes i forbindelse med materiale, som er tilgængeligt på prøvebanken.dk.

Der er på nuværende tidspunkt ikke adgang til lytteøvelser og selvrettende prøver.

UNI-login

Lærere og elever logger på de digitale Online Prøver med UNI-login via adressen proever.skoleit.dk. Adgang forudsætter abonnement. Læs om priser og tilmelding nedenfor.

Digital prøveløsning gør det let

De digitale prøver er allerede tilgængelige for download for de enkelte skoler. Det er imidlertid en udfordring at gøre materialet let tilgængeligt for eleverne fordi prøverne downloades som zip-komprimerede filer. Med SkoleIT Online prøver får ansatte og elever en let tilgængelig webadgang til de digitale prøver.

Terminsprøve og Stileøvelser

Vi lægger op til at benytte SkoleIT Online Prøver til afvikling af stileøvelser og terminsprøver således, at eleverne bliver kendt med den digitale prøveform.

Sådan fungerer det

Læreren vælger en prøve

Undervisere har adgang til biblioteket af prøver som er gjort tilgængelige for skolen. Hvis en prøve ikke er tilgængelig hentes den let i Prøvebanken og uploades til SkoleIT Online Prøver.

Når prøven er klar tildeles den klassens elever og med angivelse af det tidsrum, hvori prøven vil være tilgængelig for eleverne.

Eleven løser opgaven

Eleverne logger på proever.skoleit.dk med UNI-login, hvor den digitale prøve vil være tilgængelig inden for det angivne tidsrum.

Stabile digitale prøver

SkoleIT anvender en serverplatform som kan skaleres til at klare en ubegrænset belastning. I kan således forvente hurtig respons på webadgang til de digitale prøver og en stabil afvikling af det faglige indhold.

Priser

  • kr 300 pr. md v/ min. 6 md*
  • kr 1.800 pr. md v/ 1 md*

*Omkostning i alt pr skole inkl. moms

Ring 4358 4575

Præsentation af Online Prøver

Ring for information og få en kort præsentation før du bestiller!
Ring 4358 4575

Tilmeld din skole

Skriv til kontakt@skoleit.dk eller ring 4358 4575

God prøve:)