Samarbejdspartnere 2017-11-01T14:48:54+00:00

Vi samarbejder bredt

Samarbejdet mellem SkoleIT og Atea på løsninger til Fri- og Efterskoler er et rigtig godt match, da vi understøtter hinanden perfekt på de kernekompetencer, begge firmaer besidder.

Så om det er løsninger indenfor print, netværk, video-overvågning, AV løsninger og PC/tablet til både lærere og elever, kan vi sammen finde en professionel løsning.

Atea samarbejder kun med de førende producenter på uddannelsesområdet, herunder Cisco, Apple, Lenovo, HP og Microsoft.

I Cisco er vi afhængige af vores partneres evne til at kunne implementere og tilpasse vores produkter til de specifikke behov, der efterspørges.

Når det gælder skoleverdenen, er det derfor en fornøjelse at samarbejde med Atea og SkoleIT, da de er i stand til at blande teknisk ekspertise med en stor indsigt i, hvordan man tilpasser en løsning til en skole.

ipnordic A/S er leverandør af markedets nyeste og mest intelligente telefonikoncept, som kan opfylde alle krav, som en virksomhed kan have til en moderne global kommunikationsplatform.

Samarbejdet med SkoleIT har medført samlede besparelser på telefonregningen for en række skoler. SkoleIT har forståelse for infrastrukturen, og vores konsulenter finder i samarbejde skolerne en let og overskuelig måde at foretage skiftet af telefonien.

Datagiraffen

Datagiraffen har bl.a. udviklet SkolePlan – et program for efterskoler til planlægning af skoleår og løbende justeringer af arbejdstider m.m.

Filosofien for Datagiraffen er at skabe programmer, som hjælper med at give et bedre overblik over informationer og forenkle arbejdsrutiner. SkoleIT laver et hostingsetup, som fint understøtter SkolePlan og tilhørende webmodul.

Datagiraffen har siden 2004 haft et samarbejde med Frie Skolers Lærerforening omkring SkolePlan.