Case Stories 2017-09-06T08:58:43+00:00

SkoleIT Case Stories

– Læs flere kommentarer fra skolerne

Se casestories fra skoler med SkoleIT og hør hvad en nærværende og kompetent IT-afdeling betyder i undervisningen, på kontoret og skolens dagligdag.

2016-11-02T22:17:23+00:00

Case Story – Efterskolen

Smartphones, iPads og bærbare computere gløder i helt nyt læringsrum på Nord-Samsø! Elever og lærere arbejder online på Google Apps, som er skolens intranet og læringsplatform. Med SkoleIT Cloud kommer der mere energi og fart på undervisningen.... Når flere arbejder i samme dokument, kan den enkelte følge med i, hvad de andre skriver, imens de skriver og tilføje eller kommentere på det. Med videochat fortsættes samarbejdet let, også fra hjemmet. “Gruppearbejde og lektiehjælp er blevet lettere på den måde...” Hent som PDF!

2016-11-02T22:17:23+00:00

Case Story – Friskolen

Moderne undervisning i Vendsyssel en succes - ”SkoleIT er perfekt til os!” "Elever, personale og forældre benytter Google til alt. Ud over mail og kalender bruges Google Apps til dokumenter, ræsentationer, regneark og formularer til spørgeskemaer(...)" "Vi har ingen servere på skolen og derfor ingen vedligehold eller ansvar for backup. Det er nemt og driftsikkert." "Vi nyder at dele ting med hinanden på Google. Mange fejl undgås, når vi kan skrive i samme dokument. Vores kommunikation med kollegaer, elever og forældre er gjort super nem og så har vi stabilt og hurtigt internet." "Det er nemt at lære - lidt surt at lærerne kan se hvad vi skriver ;-) Fedt at have sin “egen” computer. Det er ikke slemt, når min pc går i hak - Søren fikser det hurtigt!" Hent som PDF!

2016-11-02T22:17:22+00:00

Case story – Kontor & Administration

Kontorets server står hos SkoleIT. “Vi slipper for bekymringerne!” “Det er afgørende at it altid virker. Vi har brugt meget energi på at sikre, at der var styr på backup’en, og i perioder har det bøvlet rigtig meget. Nu slipper vi for bekymringer, og løsningen fungerer bare helt upåklageligt...” “I kender vores skoleform. Der adskiller SkoleIT sig fra en mere kommerciel virksomhed. Det er sjældent man bliver ringet op af et it-firma, der spørger hvordan det går. Det er betryggende. Har vi brug for hjælp, så får vi det. Det håndteres bare, og det er vigtigt for os...” Hent som PDF

2016-11-02T22:17:22+00:00

Case story – Netværk

Trådløse Efterskoler - SkoleIT med Cisco og Atea Brøruphus Efterskole valgte i april sidste år at investere i et nyt trådløst netværk, som kunne komme nogle af itudfordringerne til livs og samtidig åbne op for nye it-muligheder. ”Vi ville gerne have et stabilt net, som udnyttede vores access points bedre. Den nye netværksløsning har betydet, at vi nu oploader flere programmer og filer til vores cloudløsning, fordi tilgængeligheden er fast og stabil. Det er endnu et skridt i retningen af at gøre it til en større del af vores undervisning,” Hent som PDF!