Allan Rabjerg
Allan RabjergMedstifter af SkoleIT - SkoleIT ApS
Allan Rabjerg var i 2007 med til at stifte SkoleIT. Lærerfaglig baggrund inden for den frie skole. Arbejdsområder: Projektstyring, Pædagogisk rådgivning, Kommunikation, Salg og marketing.
Martin Østergaard Andersen
Martin Østergaard AndersenMedstifter af SkoleIT - CEO at SkoleIT ApS
Martin Andersen var i 2007 med til at stifte SkoleIT. Arbejdsområder: Projektstyring, Rådgivning, Udvikling og HR.

SkoleIT-holdet

Katrine Hviid
Katrine HviidSupport og projektmedarbejder
Katrine Hviid er er en fast del af SkoleIT Support-holdet. Med et bredt sæt af faglige kompetencer er hun en ihærdig problemknuser i det daglige arbejde. Katrine har en kandidat fra fra Århus Universitet i IT, kommunikation og organisation.
Svend Emil Mosbæk
Svend Emil MosbækLeder af SkoleIT Support
Svend Emil er ekspert i relationen mellem bruger og teknik. Supporten håndteres myndigt og behageligt på et fundament af viden og stor tålmodighed. Master i Medialogi fra Aalborg Universitet med speciale i interaktionsdesign.
Martin Hejlskov Thomsen
Martin Hejlskov ThomsenSkoleIT Support og udvikler
Martin Thomsen er en rutineret del af SkoleIT Supportteamet, hvor han har været en central figur siden 2010. I dag arbejder han særligt med off-hour-opgaver, hvorfor du i mindre grad vil møde ham på telefonen. Drift og udviklingsansvarlig for SkoleIT Web. Martin studerer Statskundskab på Aarhus Universitet.
Morten Vittrup
Morten VittrupUdvikler
Morten Vittrup er en helt central spiller i forhold til udviklingen af de løsninger, som SkoleIT bygger på i dag. Morten er uddannet lærer og Cand.IT fra Aarhus Universitet og har været på SkoleIT-holdet siden 2010.
Camilla Wissing Mortensen
Camilla Wissing MortensenKommunikation og projekt
Event- og kommunikationsmedarbejder. Camilla sørger for, at SkoleIT kommunikerer vores værdier i et klart sprog og et utvetydigt udtryk. Ansvarlig for planlægning og afvikling af SkoleIT-events. Camilla er i færd med at afslutte sin kandidat i Retorik fra Aarhus Universitet.
Læs mere

Mød vore fremragende samarbejdspartnere!

Vi værdsætter det samarbejde, vi har med vores dygtige samarbejdspartnere. De hjælper os hver dag med at virkeliggøre vores ideer!
Læs mere

Tæt kontakt til skolerne