Office 365 til skoler m. Officepakke

Gå til Google Apps Education | Google Apps eller Office 365 – Hvad skal jeg vælge?

Office 365 til skoler og virksomheder er Microsofts komplette cloudpakke med understøttelse af den kendte Officepakke. På Office 365-portalen får elever og lærere tillige med øvrige ansatte på skolen sit eget skrivebord i skyen med alsidige onlineværktøjer. Kontakt SkoleIT, og hør mere om Office 365 til skoler. Hent Produktspecifikationer

Hvad er Office 365 til skoler?

Office 365 er Microsofts bud en cloudløsning til skoler og virksomheder. Office 365 pakken indeholder onlineudgaver af de klassiske Microsoft programmer Word, Excel og Powerpoint tillige med Outlook og Sharepoint. Til Education tilbyder OneDrive endvidere ubegrænset lagerplads til den enkelte bruger.

En cloudløsning baseret på Office 365 kan etableres med eller uden integration af Microsofts Officepakke. Uden Officepakken vil Office 365 fungere som en ren online løsning hvor elever og lærere frit kan benytte de lidt begrænsede onlineudgaver af programmerne. Til gengæld er disse programmer stærke når det kommer til at samarbejde i et dokument i realtid. (Se øverst på siden).

OneNote Class Notebook

Onenote Class Notebook følger med Office 365 for education og tilføjer et såkaldt classroom management værktøj til Office 365 skyen.

Med OneNote-klassenotesbøger har hver elev et personligt arbejdsområde, et indholdsbibliotek til uddelingskopier og et samarbejdsområde til lektioner og kreative aktiviteter.

.

Erfaringer med Office 365 til skoler

Find flere referencer her…

Vordingborgskolen

, ,

"Vordingborgskolen har indgået samarbejde med SkoleIT og vi må med stor glæde konstatere at dette samarbejde virker 100 procent tilfredsstillende. Vi oplever altid en meget imødekommende samt yderst professionel support hos SkoleIT. SkoleIT har en enestående og meget kort responstid i forhold til telefonsupport og med en Teamwiever løser SkoleIT alle problemer her og nu. På Vordingborgskolen arbejder vi på, at SkoleIT i fremtiden skal ovevåge vores netværk og samtidig lave image til vores elev og lærer computere så nettet og vores computere altid virker. Vi har i samarbejde med SkoleIT implementeret en hostedløsning til hele vores administration som giver mange fordele i administrations samarbejdet på skolen. Det betyder fx, at SkoleIT hjælper med support og tager sig af vores drift, backup og vi i stedet kan fokusere på skolens administrative opgaver. Vi har ligeledes investeret i en Office 365 løsning til alle ansatte og elever på Skolen. Det betyder [...]