iPads til skoler – Opsat og vedligeholdt (MDM)

Spørg en skole, du kender!
Chromebooks til skoler
Laptops til skoler

Vi klargør og vedligeholder skolens iPads helt uden at røre ved den. Kontakt SkoleIT før I køber iPads og oplev den perfekte opstart med iPads i undervisningen. I samarbejde med SkoleIT er jeres iPads klar med de apps I skal bruge for kort tid efter, at de er pakket ud.

Hent Produktspecifikationer

Vi holder skolens iPads skarpe, så du kan undervise!

Det kan være en tidskrævende opgave at vedligeholde skolens iPads. Indkøb og installation af apps er nemt på en enkelt iPad men tidskrævende og besværlig på 10, 50 eller måske 100 iPads. Med SkoleITs iPad MDM løsning undgår I at bruge unødvendig undervisningstid på vedligehold.

SkoleITs iPad MDM-løsning sørger for, at jeres iPads håndteres samlet i en eller flere puljer af identiske og altid opdaterede iPads. Med mængdeindkøb indkøbes apps med mængderabat. Vi sørger for at jeres iPads udrulles automatisk, så I slipper for at håndtere individuelle AppleIDs og undgår at foretage ulovlige app-installationer.

Skolens betalingsoplysninger er i sikre hænder, så uautoriseret brug forhindres.

Ipads til skoler fra A-Z

Kontakt SkoleIT før indkøb. Et forkert indkøb af iPads kan medføre øgede omkostninger og forringet mulighed for central vedligehold af skolens nye iPads. Vi hjælper jer fra A-Z således at I undgår et uheldigt udfald på en stor og vigtig investering.