G Suite med UNI-Login til skoler

Hent infoark om G Suite
Spørg en skole, du kender!
Login – G Suite

Samarbejd nemt og fleksibelt om opgaver, afleveringer, dokumenter og præsentationer med G Suite for Education. 

G Suite er en komplet cloudløsning med samarbejdsværktøjer, mail og kalender, så alt kan løses online fra samme login.

Få en præsentation

Ring 4358 4575 for en præsentation

Hvad er G Suite?

G Suite er Googles samlede pallette af digitale online applikationer og indeholder blandt andet Google Classroom, Google Drev, Google Dokumenter, GMail og Google Kalender.

UNI-Login

Alle SkoleIT løsninger integreres med statens koordinerede loginsystem, UNI-Login. Elever og ansatte tilknyttet skolen med et personligt UNI-Login vil automatisk få adgang til skolens Google Apps løsning.

Læs om UNI-login >

Online Print fra alle enheder

I sammenhæng med SkoleIT Netværk får elever og ansatte direkte adgang til skolens netværksprintere via Google skyen. Der kan således printes både fra tablets, smartphones, Pc og Mac så snart den enkelte bruger er logget på Google G Suite med sit UNI-Login.

Google Classroom

Google Classroom er et unikt og let tilgængeligt classroom-management-værktøj til håndtering af kommunikation og opgaver for det enkelte fag og dets undervisere. Med Classroom kan undervisningen skriftlige kommunikation, opgavetildeling og retteproces holdes papirfri.

Underviseren opretter et Classroom på få minutter og inviterer let og enkelt eleverne indenfor ved hjælp af en 6 cifret holdkode, hvorefter undervisningen kan gå i gang.

Læreren tildeler en opgave til klassen som efterfølgende kan besvares og returneres af eleverne. Slutteligt modtager læreren opgaven retur og kan gå i gang med det digitale rettearbejde. Alt foregår i det konkrete Google Classroom inklusiv kommentering og karaktergivning.

Læs mere om G Suite

Læs mere om Google G Suite Education