Google Apps til skoler – Uni-login – Cloudprint2018-06-21T13:15:47+00:00

G Suite til skoler – digitalt skrivebord i skyen

SkoleIT Google Apps giver skolen én komplet cloudløsning pakket med de stærkeste onlineværktøjer i skyen. Elever og ansatte får med det personlige UNI-Login let adgang til en suite af kontorprogrammer, mail, kalender og intuitive samarbejdsværktøjer. Google Apps værktøjerne let anvendelige og derfor lette at integrere ind i undervisningens individuelle fag.

Hent Produktspecifikationer

Læs om Chromebooks til skoler

Bring Your Own Device

Google Apps til skoler understøttes af både Windows, Mac, tablets og smartphones. Med Uni-login er den enkelte bruger i gang med det samme og elever og ansatte, som medbringer deres egne enheder kan let benytte disse i undervisningen.
Læs om Chromebooks til skoler

Google Classroom

Med Google Classroom er en central del af Google Apps til skoler. Classroom er et unikt og let tilgængeligt classroom-management-værktøj til håndtering af kommunikation og opgaver for det enkelte fag og dets undervisere. Med Classroom kan hele undervisningens dokumenthåndtering holdes papirfri. En opgave kan deles ud til klassens elever, besvares og returneres for slutteligt at blive rettet og kommenteret i ét digitalt workflow.

Online Print fra alle enheder

SkoleIT kan i sammenhæng med SkoleITs Sikkerhedsløsning sørge for adgang til skolens printere uden forudgående installation af printer. Elever og ansatte får hermed let adgang til print fra både tablets og smartphones, Pc og Mac så snart den enkelte bruger er logget på Google Apps.

UNI-Login

Alle SkoleIT løsninger integreres med statens koordinerede loginsystem, UNI-Login. Elever og ansatte tilknyttet skolen med et personligt UNI-Login vil automatisk få adgang til skolens Google Apps løsning.

Læs mere om Google Apps til skoler