Vis vejen for nye elever – Adwords styrker skolens synlighed 2017-11-08T08:16:01+00:00

Styrk skolens synlighed online

Vi har samarbejdet med skoler i 10 år og har kontakt til mere end 90 skoler i hele landet.

SkoleIT udspringer fra efterskoleverden og vi kender kulturen. Det bruger vi til at lave løsninger, der gør det lettere for skoler at lave skole.

Online markedsføring handler både om teknisk indsigt og om at sætte de helt rigtige værdier i spil.

 

Ring 4358 4575 og kom i gang med det samme.

 

Adwords – Online annoncering

Hos SkoleIT kan vi hjælpe jer med SEO og Google Adwords og øge jeres online markedsføring. Google Adwords kan være den ekstra hjælp, I har brug for til at skabe opmærksomhed omkring jeres skole, profil og hjemmeside.

Adwords gør det muligt at målrette forskellige annoncer, blive klogere på besøgendes adfærd og følge med i, hvilke annoncer der klarer sig bedst. Uanset størrelsen på jeres skole eller budget, så er fokus på online marketing en god investering.

Læs mere om fordelene ved SEO og Adwords i vores PDF “Vis Vejen”

 

Gode søgeord er den korteste vej mellem elev og skole

I kender skolens værdier, essens og identitet. Men er det tydeligt udefra for nye elever? Og hvad med deres forældre?

Det første møde gør indtryk. Hvad beskriver jer? Hvordan skiller jeres efterskole sig ud? Når de unge leder efter den helt rigtige efterskole, så søger de ofte information på nettet, der matcher deres interesser, ønsker og behov. Det er derfor vigtigt at være synlig online.

 

Hvordan kan SEO og Adwords vise vejen?

SEO (søgemaskineoptimering) handler om søgeord og påvirker, hvor jeres hjemmeside er placeret i søgninger på f.eks. Google. Sæt ord på det allervigtigste, så bliver det de søgeord, som I bliver fundet på.

Adwords er en hjælp til at skabe opmærksomhed gennem annoncering. Det giver en mulighed for at målrette jeres budskab til netop den gruppe unge, der er interesseret i det, I tilbyder.

 

Køreplan

Jeres skole er udgangspunktet for alt arbejde med Adwords. Derfor starter vi vores samarbejde med et besøg på skolen, hvor vi i fællesskab undersøger DNA, profil og kerneværdier. Det bliver udgangspunktet for en søgeordsanalyse, så vi udarbejder relevante annoncer, der kan føre kommende elever til hjemmesiden.

Adwords fungerer optimalt, når de forskellige sider opfordrer til handling og skaber grobund for kontakt – en såkaldt call-to-action. Det kan f.eks. være at se en video om skolen, booke et besøg eller bestille materiale. Annoncerne tilpasses, så de støtter op omkring vigtige perioder i jeres årshjul som f.eks. Efterskolernes Dag.

Vi står for alt det praktiske, sætter hjulene i gang og følger op.

Læs, print og del “Vis Vejen”