Vis vejen for nye elever – Google Ads styrker skolens synlighed2018-11-15T15:02:07+00:00

Styrk skolens synlighed online

Der findes mange forskellige måder at markedføre sig på som skole. Online markedsføring er spændende, fordi det giver nye muligheder for at nå kommende elever og samtidig få kendskab til målgruppen. For at styrke skolens synlighed online er det vigtigt at have teknisk indsigt og at sætte de helt rigtige værdier i spil.

Google Ads – Online annoncering

Hos SkoleIT kan vi hjælpe jer med SEO og Google Ads og øge jeres online markedsføring. Google Ads kan være den ekstra hjælp, I har brug for til at skabe opmærksomhed omkring jeres skole, profil og hjemmeside.

Google Ads gør det muligt at målrette forskellige annoncer, blive klogere på besøgendes adfærd og følge med i, hvilke annoncer der klarer sig bedst. Uanset størrelsen på jeres skole eller budget, så er fokus på online marketing en god investering.

Læs mere om fordelene ved SEO og Google Ads i vores PDF “Vis Vejen”

Gode søgeord er den korteste vej mellem elev og skole

I kender skolens værdier, essens og identitet. Men er det tydeligt udefra for nye elever? Og hvad med deres forældre?

Det første møde gør indtryk. Hvad beskriver jer? Hvordan skiller jeres efterskole sig ud? Når de unge leder efter den helt rigtige efterskole, så søger de ofte information på nettet, der matcher deres interesser, ønsker og behov. Det er derfor vigtigt at være synlig online.

Hvordan kan SEO og Google Ads vise vejen?

SEO (søgemaskineoptimering) handler om søgeord og påvirker, hvor jeres hjemmeside er placeret i søgninger på f.eks. Google. Sæt ord på det allervigtigste, så bliver det de søgeord, som I bliver fundet på.

Google Ads (tidligere Google Adwords) er en hjælp til at skabe opmærksomhed gennem annoncering. Det giver en mulighed for at målrette jeres budskab til netop den gruppe unge, der er interesseret i det, I tilbyder.

Køreplan

Jeres skole er udgangspunktet for alt arbejde med Google Ads. Derfor starter vi vores samarbejde med et besøg på skolen, hvor vi i fællesskab undersøger DNA, profil og kerneværdier. Det bliver udgangspunktet for en søgeordsanalyse, så vi udarbejder relevante annoncer, der kan føre kommende elever til hjemmesiden.

Google Ads fungerer optimalt, når de forskellige sider opfordrer til handling og skaber grobund for kontakt – en såkaldt call-to-action. Det kan f.eks. være at se en video om skolen, booke et besøg eller bestille materiale. Annoncerne tilpasses, så de støtter op omkring vigtige perioder i jeres årshjul som f.eks. Efterskolernes Dag.

Vi står for alt det praktiske, sætter hjulene i gang og følger op.

Læs, print og del “Vis Vejen”