Adobe Creative Cloud – Licenser til skoler – CC

Spørg en skole, du kender!

Få Adobe Creative Cloud for skoler til lave education-priser.

Adobe Creative Cloud (CC) er en komplet samling af kreative digitale værktøjer. De anvendes af grafiske designere, filmskabere, webudviklere og ikke mindst fotografer i hele verden.

Hos SkoleIT kan du abonnere på Creative Cloud, som indeholder samtlige kreative apps fra Adobe eller du kan vælge kun at abonnere på enkelte apps så som Photoshop, Indesign eller lignende.

Skoler og Adobe education

Friskoler, Efterskoler, øvrige grundskoler, gymnasier og ungdomsuddannelser kan gøre brug af et særligt fordelagtigt K-12 education program. Højskoler,  kunstskoler og lignende uddannelsesinstitutioner kan benytte sig Adobes almindelige education tilbud.

Spørg SkoleIT om Adobe til Skoler

Når du kontakter SkoleIT, får du vejledning i hvilke licenser du er berettiget til. Vi hjælper dig med at finde de licensløsninger din skole er berettiget til og sender dig tilbud på den licens eller samlede pakke, du har brug for.

Adobe licenser med UNI-login (Single-Sign-On)

Adobe’s licensregler kræver uanset licenstypen at elever og ansatte oprettes med et personligt Adobe-id. For at lette denne opgave ude på skolerne tilbyder vi at håndtere brugeroprettelse og licenstildeling i sammenhæng med UNI-Login. I praksis foregår det som Single-Sign-On i forbindelse med skolens Google G Suite eller Office 365.

Kom let i gang

Med SkoleITs Single-Sign-On slipper du for besvær med licensregler, oprettelse af Adobe-id’er, tildeling af licenser og nedlægning af brugerne når elever og ansatte stopper på skolen.

Får du brug for hjælp undervejs, ringer du blot til SkoleIT med dine spørgsmål. På den måde er du sikker på at få glæde af skolens Adobe licenser.

Læs mere om UNI-Login

Adobe Cloud – Online ressourcer

Med SkoleIT Single-Sign-On løsning bliver let at komme i gang med Adobe’s online storage arkiv, deling og samarbejde i skole og undervisning.

Få adgang til:

  • Cloud lager: 100 GB cloudlagring, per licens, for problemfri fildeling.
  • Creative Cloud Libraries: Gem, gennemse og del ressourcer fra biblioteker direkte fra dine Creative Cloud-apps.
  • Creative Cloud Assets Gem, administrer og del filer med kollegaer og klienter, selvom de ikke har egne Creative Cloud-medlemskaber.
  • Creative Cloud Market: Få adgang til grafik, ikoner, mønstre og andre designemner til brug i alle dine kreative projekter
Spørg om Adobe Licenser
Spørg om Adobe LicenserFå en snak med Allan Rabjerg
Ring Tlf 4358 4575
Adobe Certified_Reseller_badge

Adobe datasheets

Creative Cloud K-12 license
Creative Cloud for higher education

Ring 4358 4575

Vejledning og tilbud Adobe Creative Cloud

Adobe licenser til Education priser