Abonnement

Abonnement
Abonnement 2016-11-02T22:17:14+00:00

Kend din pris – abonnementet dækker det hele!

  • Cloudroom – Google Apps Edu, dit eget skrivebord, online print
  • Netværk og Cloudroom driftet med Uni-login
  • Monitoring af netværksenheder og belastning
  • Proaktiv indsats med maksimal oppetid
  • Nye værktøjer og forbedringer løbende
  • Fri support – Ingen bekymringer og uforudsete omkostninger
  • Fremadrettet rådgivning holder jer på højde med tiden
Forhør pris

Demokratisk prismodel - Betal for brugere

Perfekt til store såvel som små skoler
Forhør pris

Hvorfor abonnement?

Vi ønsker at levere den bedst mulige IT til skoler. Vi mener, at den gode oplevelse bygger på en gensidig tillidsfuld kontakt. Når vi insisterer på at bevare vores forpligtelser overfor vores skoler, er det fordi, vi tror på, at det tjener vore kunder bedst.

En IT-løsning er en betydelig investering, der fortjener den opmærksomhed og vedligeholdelse, der sikrer, at I får gode oplevelse med IT også om et, to og tre år.

IT er mere end netværk

Netværket er skolens digitale rygrad. SkoleITs netværk er stærke og fleksible. Men netværket er bare begyndelsen.

IT skal være nemt at inddrage i undervisningen. Det kræver en fælles ramme, hvor elever og lærere kan mødes om aktiviteter, dele og kommunikere.

SkoleIT Cloudroom er baseret på Google Apps Education. I får deri de stærkeste cloudværktøjer – skabt til samarbejde. Cloudroom er klar med Uni-Login og Print fra første skoledag!

Læs mere om SkoleIT Cloudroom her

Med tanke for tiden…

I SkoleIT følger vi med tiden – det samme gør vores IT-løsninger. Abonnementet betyder, at jeres investering ikke ender som en historisk begivenhed. Med SkoleIT har skolen foretaget en investering i fremtiden.

Den løsning, vi tilbyder, udvides og udvikles løbende med blik for læringspraksis og på basis af de erfaringer, vi gør i mødet med undervisere og nye metoder.

Abonnementet betyder også, at skolen får del i nye tiltag uden at skulle investere på ny. Nye værktøjer serveres i den ramme, som I allerede er bekendt med. Det reducerer behov for yderligere investeringer og nedsætter behovet for videreuddannelse på IT-området for skolens ansatte.

Mere tid til skole!

Det handler om skole og undervisning. Når det nu er det, skolerne er bedst til, hvorfor så bruge tiden på netværk og servere?

Med SkoleIT får skoler sin egen professionelle IT-afdeling lige ved hånden. SkoleIT bidrager således med viden og kompetence ikke alene på et teknisk felt, men tillige pædagogisk/didaktisk baseret på uddannelse og personlig undervisningserfaring.

Det handler om skole og undervisning. I SkoleIT hjælper vi jer med lige netop det!